Cel care ne incurajeaza deoarece cel care "plange" se preface, cel care va incurajeaza tine la voi ca sa va invingeti teama sau durerea, depinde.
Voi alege cel care ma incurajeaza deoarece cel care "plange"se preface pentru a te atrage la el.Pe cand cel care te incurajeaza te ajuta sa iti invingi frica sau durerea, depinde ce ai patit.
L-as alege pe cel care ma imcurajeaza pentru a-mi da putere sa merg mai departe.
O zi frumoasa!
Unul care ma "incurajeaza" sa "plang" pentru a "plange" amandoi pentru necazul meu provocat de el
La ce-am nevoie de inca un plangacios? Mai multe batiste de spalat dupa asta.
Un prieten care te incurajeaza e cu mult mai bun, inseamna ca ii pasa de starea ta senimentala, ca ii placi azand ci nu pierzand continutul de lichid din orgnism! Te va ajuta sa mergi mai departe cu zambetul pana la urechi.
Bafta si cati mai multi soldati incurajatori!
Sicer pe amandoi unul sufera cu tine si ii mai sinsibil poate si de aia plange si unu te incurajeaza iti da putere
As alege un prieten care m-ar incuraja.
Crezi ca ii bine sa te plangi de ceva iar acel prieten in loc sa te ajute sa treci peste, sa planga langa tine?
Nu vad niciun rezultat pozitiv in asta.
Cel care mă încurajează, fiindcă orice necaz s-ar întlămpla, viața merge mai departe...
L-as alege pe cel care ma incurajeaza, dar asta depinde de el nu de mine, face ce simte pe moment si daca considera ca trebuie sa ma incurajeze si are argumente sa o faca atunci e si mai bine
Cel care te încurajează. Pentru că degeaba "plânge"cu tine dacă nu încearcă să-ţi ridice moralul.
Sunt cazuri si cazuri, as alege un prieten care ma incurazeaza decat unul care plange fals,, as alege un prieten care ma incurajeza, dar cu vb bine alese decat unul care plange, pentru ca acela care plange m- ar deprima si mai tare, as alege un prieten care ma incurajeaza pangand, iar in unele cazuri e bine sa nu ai prieteni
Eu as alege "2 in 1"; un prieten care dupa ce a plans cu mine la necaz, isi sterge lacrimile, si gaseste forta sa ma incurajeze.
Prietena mea intotdeauna ma incurajeaza la necaz! dar pentru ce sunt prietenii! sa se ajute la rau!
Unul care ma incurajeaza, prefer sa am alaturi un prieten care ma motiveaza sa merg mai departe.
Un prieten trebuie sa fie cu tine si la greu si la bine. Deci, cel care te incurajeaa.
Cel care te incurajeaza. Acum depinde ce vrei. Daca vrei un prieten care,, plange" inseamna ca vrei sa fi superioara fata de alti, daca vrei te incurajeze inseamna ca acel prieten te trateaza ca pe o sora.
La ce te ajuta un prieten care plange cu tine?
As prefera un prieten care, eventual imi da o palma, dar ma scoate din stare, imi da un sfat bun si un imbold spre a face ce e bine pentru mine.
Asa ajung unii oameni plangaciosi... incep sa se hraneasca cu "simpatia" celor din jur. Si nu este bine! Este genul de hrana care nu te indestuleaza niciodata. Ramai flamand si trist...
loove_5215 întreabă: