Consum motorina, probabil.
Ies prin oras, fac exces de calorii si stau si cu familia.
Ne-ai intrebat ce facem noi de Paste, dar ne-am dat detalii suficiente despre ce faci tu
Multumesc ca ai impartasit cu noi programul tau incarcat
Eu petrec ca la Radauti, Suceava "bem, fumam si stam degeaba", o sa creada toti ca de acolo sunt
Anul acesta in familie si plecam apoi la cateva rude in judetul din apropiere
Nu ma duc la munte ca nu lucrez la stat si sa platesc cu "tichete" de vacanta
Sincer multi sarbatorim aceasta minunata sarbatoare crestina, dar multi nici macar nu-s crestini daca intelegeti la ce ma refer
Sună dragut, sper ca te vei distra Paștele ăsta .
Eu probabil voi sta să invăț ca am cursuri prin care nu am apucat sa trec.
Duminică totuși îmi fac puțin timp și ies și la un volei.
Nu am făcut nimic deosebit, am stat în casă doar. Am citit, am stat pe laptop pe gaming și pe reddit, mi-am comandat amiaza cu o zi înainte pe 3 zile, am dormitat.
Paștele e ca orice altă zi pentru mine.
Nu am fost la slujba de Înviere. Nu că aș fi ateu dar nu mai sunt bisericos în ultimii ani plus că depresia severă și anxietatea socială nu mă lasă să ies din casă. Ai mei or fost la slujbă dar în rest n-au făcut nici ei nimic interesant, doar au stat în casă. Iar fratele meu mai mic era plecat în călătorie prin Balcani, e mare aventurier el (Bine, stă singur de la 18 ani, acum are 20 și merge spre 21 vara asta, eu am 24. )
Paștele ca sărbătoare nici nu-mi place dar nici nu-mi displace, mi-e indiferent. Mănânc la fel, oricum nu am putut sparge oăule dimineața cu ai mei pentru că eu dorm până la amiazi sau chiar până după amiază ) Așa că am mâncat singur după masa de amiază drobul / ștefania și ouăle vopsite cumpărate (noi nu mai vopsim ouă demult). Mai demult mă bucuram de toate astea... când nu eram depresiv, leneș și autoizolat.
Iar Paștele ca aliment nu-mi place pentru că conține vin iar eu nu suport alcoolul, n-am consumat niciodată și nici nu voi consuma, efectiv mi-e scârbă de el...
Pai ouale nu se vopsesc joia? In ziua cand Isus a fost intepat de soldat cu lancea si a curs sangele?
Vanatoarea de oua nu se face duminica?
Vad ca faci sarbatoarea in stilul tau, nu dupa traditie.
Mda, eu am sa mananc putine bunataturi si apoi am sa lenevesc. Nu este duminica ziua de odihna?
Ba da, doar ca noi de obicei le facem vineri, ca in fiecare an e mama la munca pana vineri.
Vanatoarea de oua o facem sambata, pentru ca de obicei in ziua aia vine Iepurasul.
Caut sa schimb ceva in Bine in viata mea, si, daca se poate, si in viata altora. Pastele Altfel ...cum s-ar zice.
Chestia cu blanosu' m-a facut sa zambesc si mi-a adus aminte de vremurile de altadata ( bugs bunny, de Paste - 'it's the suspense that gets me' & all). 'Romanele tale' sunt de apreciat - pline de Entuziasm. Asta e Mereu Valoros.
anonim_4396 întreabă: