Cel mai tare ma enerveaza oamenii mincinosi,oamenii rai,barfitori, cei care se dau mari, fete care fac pe printesele si 15 ani,mofturosi,unii profesori,scoala in anumite cazuri,cocalari, temele, elevi care i-au o nota de 9 si incep sa planga(sunt cazuri si la mine la scoala), cam atat
Pai in general oamenii care nu stiu cum sa reactioneze sau sa se comporte civilizat (in aceasta categorie intra si cocalarii ), obsedatii sexuali (care striga sau fluiera dupa tine pe strada), prietenii falsi, oamenii care judeca dupa aparente, cei care cu toate ca li s-a spus de mai multe ori (de diferite persoane) ca gresesc, sustin in continuare ca au dreptate. cam atat pe moment.
In primul rand ma enerveaza oamenii falsi, care obtin tot ce vor de la tine manipulandu-te si influentandu-te in rau, pentru a parea ei mai importanti. la fel de mult ma enerveaza si persoanele lingusitoare, care iti sunt aproape si vor o relatie de prietenie cu tine doar daca ai ceva sa le oferi, doar din interese numai de ele stiute, doar pentru a putea profita de bunatatea ta. ma enerveaza oamenii mincinosi care desi stiu ca gresesc continua sa-ti nege totul in fata, sa te joace pe degete ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. ma enerveaza cei care sustin ca stiu totul, de aceea nu vor sa accepte si parerile altora, sau nu concep faptul ca ar putea sa se insele, iar atunci cand le atragi atentia sau incerci sa le demonstrezi un anumit lucru, iti intorc spatele si incearca sa evite subiectul, luandu-te peste picior, ignorandu-te si ironizandu-te. ma enerveaza barfitorii care sunt cu urechile ciulite in stanga si in dreapta, doar pentru a mai lansa inca un zvon stupid despre tine, si asta cu scopul de a te umili, de a te face sa te simti prost si rusinat, de a creea o situatie jenanta de care sa afle toti din jur, si toate astea numai presupunand ceva ce nu este in totalitate adevarat. ma enerveaza snobii care se cred super inteligenti si care pretind ca iti sunt superiori, tratandu-te ca pe un gunoi, cand de fapt sunt ca o acritura intr-un ambalaj. ma enerveaza oamenii care se baga in vorba, incep sa te critice si sa te judece fara sa stie nimic concret. ma enerveaza prostia unora si tupeul nesimtit. etc etc