| GwessWhoo a întrebat:

Help
de 2 zile n-am chef de nimic sunt plictisit fara viata, mi se rupe de tot nu mai fac nimic bine dc? deci mi-e lene sa si stau pe scaun dc am starea asta vreo idee sa treaca ceva? fara sport ca mi-e lene

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Buna. Se spune că astenia de primăvară are câteva simptome asupra noastră. Eu una mă întorc la activităţi de "îndobitocire" precum privitul îndelung la televizor. De ce? Pentru că după 2-3 filme văzute din pat, nu mai am stare, vreau să alerg, să ţip, să eliberez gramul de energie acumulat stând degeaba. Dar efectul într-adevăr nu-i prea de durată. După două ture alergate de parc revin iar la somnolenţă. Uneori nu găsesc filme şi recurg la lecturi. Asta mă face să uit de viaţa reală mai mult ca orice – şi astfel mă face să uit şi de starea mea foarte proastă. Uneori după 30-60 de minute de lectură în linişte îmi revine cheful.

Alteori meditez. Caut un loc liniştit (dacă nu găsesc încerc să ignor gălăgia din jur) şi încep să mă gândesc la tot felul de lucruri ce-mi trec prin minte. Încep de fapt un fel de dialog cu mine. Am momente când chiar mă contrazic: "Ba este o idee bună!" – "Ba nu este o idee bună!". Îmi place să meditez pentru că de cele mai multe ori termin "meditaţia" cu câteva idei bune şi cu mult entuziasm. Pentru mine-i un fel de automotivare. si Să nu bei cafea. Eu când beau cafea în aceste momente mă aleg cu tremurici şi o stare şi mai proastă decât cea pe care o aveam deja.

Să nu te culci. Eu dacă fac nani în astfel de momente am cele mai ciudate vise şi nu mă odihnesc deloc. Ba mai rău, parcă mă trezesc mai trista, mai supărata, mai fără chef!
Incearca ocupa-ti timpul cu ceva ce iti face placere,sau sa faci ceva (pictezi, nu stiu.)care sa iti dea satisfactie, gandeste pozitiv. conteaza foarte mult.O zi buna. kiss

3 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Eu sunt aşa de ani buni şi nu mă plâng.

Ambiţionează-te să mai ieşi din casă şi să-ţi găseşti un hobby în care să te implici şi să-ţi placă în aşa fel încât să uiţi de lene.

Baftă!

| Sgwefasd a răspuns:

Opheliac Maxim raspunsu...nu stim daca o sa iti treca...da bun venit in gasca! cu cat mai multi cu atat mai binebig grin

| madyddd a răspuns:

Hey. mersi pentru fundahappy. sper ca ti-a fost de folos. kiss