Nu pune tu intrebari pe aici ca nu sunt medici. Mergi la medic! Romanul de frica, lasitate sau din delasare nu se duce la timp la medic si pe urma se plange ca-i este rau.
Ma omule, am zis clar ca o sa merg la medic cât mai curând, nu am întrebat absolut nimic legat de medic, doar de ce as putea sa am, cauza și ce procedura se va face, logic ca varianta cu medicul e cea mai buna dar doar am întrebat. Pe ce planeta trăiți? Doamne ferește... daca nu sunteți în stare sa răspundeți cum trebuie treceti peste...
Auzi la el... Frica, lașitate sau delăsare, ohooo
"De vreo 4 sau 5 luni ma doare ÎNGROZITOR de tare osul de la maxilar, dar sunt 100% sigura ca nu m-a tras curentul, ma doare de parca ar fi osul rupt, va zic și ce s-a întâmplat."
De 4 sau 5 luni trebuia sa mergi a doua zi la medic. De ce crezi ca nu te-ai dus? Ti-ai ales una din variantele ce ti le-am dat?
Nu, le-am spus părinților despre problema pe care o am și au zis ca o sa treacă de la sine și pentru ca a trecut în perioada aceea și iar m-a luat durerea am stat tot cu asta"trece de la sine", asa ca le-am spus acum câteva zile și o sa mergem cât mai curând la medic. Dacă chiar a fost nevoie să-ți explic asta, o chestie din viata mea personala, e grav, nu te-am întrebat dacă sa merg la medic, again, te-am întrebat ceva cu totul și cu totul diferit, asa ca vezi-ți de treaba ta. Oh da, și dacă chiar ma iei cu frica cu d-alea, țin sa menționez ca am 15 piercinguri care au implicat și durerea.
Varianta 1, mergi la medic si incepi investigatiile.
Varianta 2, nu mergi la medic, suporti durerile si posibilele agravari care te vor impinge spre varianta 1.
Intre timp, nu-ti mai trosni maxilarul.
Nu il trosnesc, încerc sa nu fac contact cu el prea mult