Deci poti sa o lipesti cu aracet sau super glue si dupa ii spui propietarului ca sa desfacut coperta iti ceri si tu scuze si gata.
Pai ori o poti lipi cu superglue ori poti cumpara una identica, sa o intrebi de unde a luat-o ca sa stii, dar sa nu spui ca i-ai rupt-o spune-i ca doar vrei sa stii si daca nu gasesti spune-i adevarul. Daca e prietene/prietenul tau nu o s SE SUPERE.
Incearca sa o lipesti cu aracet, super glue, sau un lipici care lipeste bine, dupa ii spui proprietarului ce s-a intamplat cu ea si iti ceri scuze in asa fel incat sa para real... sper sa te fi ajutat
Nu fi asa de speriata. Totul se rezolva. Poti da cu aracet cum a spus si dan1999. Asta este. Ii spui propietarului ca s-a dezlipit coperta din greseala. Cum am mai spus : Totul are o rezolvare. Succes! Sper ca te-am ajutat!
De spus ii spun dar sa o lipesc mai intai)de cumparat alta nu pot, costa cam mult, as incerca cu aracet, dar nu ati patit niciodata asa ceva? adica a incercat cineva sa lipeasca, sa stiu daca merge
Lipeşte-o cu superglue sau cu scoci.Şi spune-i şi persoanei de la care ai împrumutat cartea că a fost un accident.Nu se va supăra dacă îi spui adevărul. Sper că te-am ajutat.:*
Am lipit cu prelandez acum sper sa tina sunt deja inebunita de cap, nu am cum sa ii spui chiar asa ceva e ca si cand iai d cuiva laptopul s ti-l aduce in doua bucati