| myworldis5784 a întrebat:

Help me please!
Cum sa fac ca Iubitul meu sa recapete increderea in mine?!
Nu i-am fost infidela doar ca in ultima perioada am avut ceva conflicte si am mai vorbit pe un chat( el a vazut acele mesaje) si totul merge pe dos!
Ce poti face ca sa capete cineva incredere in tine?
Voi ce ma sfatuiti?
Ms :-x

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Inseamna ca acele mesaje contineau anumite informatii care i-au cazut greu. E o vorba care spune ca dureaza ani sa castigi incredere si doar cateva secunde ca sa o pierzi.Asa si aici.La fiecare cearta pe care o veti avea el iti va face aluzii la acele mesaje si te va face sa te simti prost. Fa-l sa inteleaga totul asa cum e, spune-i adevarul si ai grija ca data viitoare sa nu mai facihee hee. Daca te iubeste te va iertatongue

mira
| mira a răspuns:

Trebuie sa-ti schimbi comportamentul.Increderea ii va reveni treptat.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca ii oferi toate motivele sa aiba incredere si nici unul sa nu aiba ramane o problema de timp. Daca nu ai rabdare, nu se poate. Vrei la comanda? Nu se poate. Daca i-ai alimentat niste temeri, e vina ta. Sau poate se teme de el insusi. El e o persoana de incredere? daca da, fii si tu. O sa vina de la sine cu timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai ce face decit sa fii mereu in preajma lui. Daca e sa se termine ceva tot ce se va incerca impotriva terminarii nu va face decit s-o grabeasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are si nu va avea niciodata. iar tu ca toate fetele vei incerca mereu alte chaturi. din curiozitate. iar el stie asta.suferim toti de boala neincrederii, pe buna dreptate, si a minciunii care se justifica si aia.doar incercam sa ne prostim intre noi, si unii pe altii.cine cade la lat, pierde.cine e prins, il doare la 5 m in fata.au murit, iubirea sincera, si romantismul, visele de iubire vesnica, si tot ce e frumos si durabil in timp.noi nu mai avem timp de asa ceva.asa ca, resemneazate, si mergi inainte.