Buna.nu exista vampiri, poate in alte tari...asta sunt povesti sti.intrebare ta este exact ca dea de la bona mea vampir de la disney chanel esti prea mult cu gandul acolo si daca nu te linistesti tot asa o sa ti se intample. poate se auzeau zgomote de afara, sau daca nu poate bona si parintii tai au vorbit sa te sperie, daca zici ca esti mai nebuna de felul tau si vor sa te cuminteasca.crede-ma nu exista vampiri! poti sa si discuti cu ea sa iti dai seama, intri tu intr-un subiect.o intrebi ce mananca chestii din astea.in fine sper ca te-am ajutat sa nu mai crezi in vampiri. ceaw. funda?
Nu,serios.Stephenie Meyer si aia de-au creat ''Jurnalele Vampirilor'' si serialul ala sub-retardat ''Bona mea e un vampir'' trebuie sa vada asta.Ca sa vada cat de idioti sunt cei ce ii vizioneaza/citesc.R U FUCKIN KIDDIN ME? BITCH, PLEASE.
Mor...de râs!
Păi cum dracu la 15 ani să nu angajeze dădacă pentru tine, dacă tu crezi în vampiri şi rahaturi de-astea.Probabil ai ieşi pe geam afară la miezul nopţii urlând că te aleargă zombii, doar din cauză că s-a răsturnat o sticlă de apă.
Cred ca bona aia ti-a dat sa bei apa la catelus si ai luat-o razna vampiri nu exista doar in capul tau. Tu nu esti mai nebuna de felul tau, tu esti nebuna de legat. ai observat daca manaca usturoi? Ca cica nu le place la bone de genul asta usturoiul. Si nici icoanele, crucifix-uri. Explica si mie "Cand ea nu putea sa vina ca bona pentru mine si sora mea mureau oameni, multi oameni." Cam cat de multi? Cateva SUTE? MII? MILIOANE? FARA NUMAR? Daca tu te transformi in vampir in cele din urma ma sacrific eu si iti bag un tarus in inima asa ca ai grija ca te gasesc in orice castel te-ai ascunde tu de mine. Baga-ti mintile in cap. SI manaca mult usturoi asa scapi si de vampiri si de raceala
Vampirul tau e o bona?:oSerios acum eu cred in vampiri dar asta se leaga prea mult de "Bona mea e un vampir".
Am vrut sa trec peste intrebare dar n-am putut
Doamne Sfinte! Tu ori te uiti prea mult la disneychannel ori esti nebuna Sunt sigura ca n-ai avut ce face si ai scris asta! Lasa povestile de adormit copiii si nu mai incarca serverul TPU DEGEABA!
Esti penibila )
Copii cum explicati asta? Ieri sora mea a venit foarte speriata la mine in camera sa imi spuna ca dadaca noastra s-a ars cand sora mea a tras perdeaua.Si sora mea nu se uita la filme cu vampiri nici la desene cu vampiri! Sunt foarte sigura ca ea este vampir si ghiciti ce am aflat? Am aflat ca ea si parintii ei sunt din VENETIA unde acum cateva secole existau VAMPIRI, si daca nu credeti bunica mea a trait acolo si mi-a spus ca a vazut un vampir si era sa o omoare, de fiecare data cand vorbesc cu ea despre asta se bapuca sa planga imi puteti explica de ce plange cand vine aici si de ce poarta un lant din usturoi?
Sigur ai 15 ani? sau 5 ani?
Acum sincer, cat de des te uiti la filme cu vampiri? nu ai cum sa crezi asa ceva la varsta asta! serios acum
Ai grija sa nu iti suga tot sangele. Cine stie. poate venea si noaptea si se uita la urmatoarea ei cina cum doarme.
Apropo, ai 15 ani si ai nevoie de o bona? Sa fim seriosi. Cred ca te-ai uitat prea mult la Twilight sau alte procarii de genu'.
Acum nu sunt sigur daca erai doar plictisita sau chiar ai probleme.
Ceea ce zici tu acolo este total fictiv.Ai vazut prea multe filme care ti-au anihilat orice urma de ratiune.Ai nevoie urgent de un psiholog care sa te trateze deoarece delirezi.Vampirii nu exista si nici nu au existat, au fost inventii menite sa aduca frica in oameni iar in prezent sa fie folosite in domeniul turismului cum a fost si cu Twilight.De ce te-ai ostenit sa scrii asa ceva? Sa arati cat de imbecila esti? Nici nu cred ca ai 15 ani la cat te-a dus mintea cand ai scris asa ceva.
Buna sti ceva eu cred ca nu este adevarat in cea cetot scrii si mai ales faza cu usturoiu eu stiam ca vampiri urascusturoiul, dar decenu ii faci o poza sa vezi daca ii adevarat sau nu ok si chiar te rog sa o pui sa o vedem si noi.
si eu uneori ma dau drept asa dar doar glumesc as vrea sa stiu adevarul te rog poti sa ne spui de undeesti.