Se cheama complex de inferioritate!
cauta pe google sau da-mi un mesaj privat daca vrei sa flii mai multe
Referitor la prima idee, eu iti zic sa stai linistita, pentru ca fiecare dintre noi avem momente de suparare, cand vrem sa fim singuri, cand vrem sa ne adunam gandurile, sa fim in lumea noastra. Ai rabdare. Aceste stari inconfortabile vor trece, cu timpul te vei apropia de oameni (daca esti suparata, si nu suporti oamenii din jur, atunci cauta-ti un loc doar al tau, undeva intr-un parc, si incearca sa te relaxezi. Vei vedea ca incet incet starea de rau o sa-ti treaca). Referitor la a doua idee, eu te-as sfatui sa nu te mai minti pe tine. Nu prea mai merge faza cum ca "ai uitat daca ai facut ceva rau". Daca intr-adevar ai facut un lucru rau, constiinta ta mereu ti-l va face cunoscut. Chestiile bune pe care le-ai facut in viata le poti uita, dar cele rele, eu unul iti spun ca nu le vei uita niciodata, pentru ca mereu te vor macina, te vor bantui, pana cand le vei indrepta. Daca simti ca ai gresit cu ceva (cum ai spus tu pe plan sexual, poti sa te duci la biserica sa te spovedesti, pentru ca sigur te va ajuta) Sper ca ti-am fost de folos.