| Kitty77 a întrebat:

Help mee...Deci: de vreo 2 zile, tot ce beau si mananc vomit. In schimb nu ma doare capul, burta ...nimic. Am fost la medic si m-a pus intinsa si m-a apasat pe burta sa vada daca ma doare. Nu m-a durut. Mi-a zis ca trebuie sa fac niste analize pe care inca nu le-am facut. Mie imi e frica sa nu trebuiasca sa fac operatie de apendicita. O parere vreau si eu va roog puppy dog eyes

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Apendicită? Nu.
Mergi să faci analizele, vezi rezultatele și un tratament.
Nu amâna când este vorba de sănătatea ta.
Pa, pa.

| AllyLove a răspuns:

Acum cateva saptamani si mie mi s-a intamplat la fel o zi intreaga am vomat in contunu, apoi am tinut regim si n-am mai vomat dar incepuse sa ma doara burta asa ca mama a sunat doctorita noastra de familie si mi-a dat niste medicamente pe care le mai luasem mai de mult tot la fel din cauza ca ma durea burta, am luat medicamentele alea si m-am facut bine la mine a fost vorba cred de o infectie sau nu stiu si imi era foarte frica sa nu trebuiasca sa fac operatie de apendicita dar uite ca eu m-am facut bine datorita acelor medicamente.

| Kitty77 explică (pentru AllyLove):

Ce regim ai tinut?

| AllyLove a răspuns (pentru Kitty77):

Pai stii n-am mancat decat paine prajita cu ceai de menta(pentru stomac) si cativa covrigi, asa fac mereu cand am probleme cu stomacul si mereu m-am facut bine aaaa si portocale ca sa nu mai am sentimentul acela de greata.

Si painea prajita ai facut-o la prajitoru de paine sau si la aragaz?

| AllyLove a răspuns (pentru Kitty77):

Pai la prajitor, dar merge si la aragaz ca am mai facut si acolo si acolo

K. Mersii!