| nOame000 a întrebat:

Helppp m-am certat cu prietenaa mea cea mai buna era ca sora mea faceam totul impreuna si nu ma mai baga in seama si vrea sa ma faca geloasa trece pe langa mine si ma da la o parte imi e dor de ea cand eram prietene da as vrea macar o data din 100 sa-si ceara si ea scuze mi-am cerut mereu scuze chiar si cand nu era nevoie o data sa-si ceara si ea funda ce sa fac?

4 răspunsuri:
| acinorev a răspuns:

Gandeste-te bine din ce motiv v-ati certat. Daca e unul prostesc, cum ar fi haine, jucarii, un tip etc. atunci fa si tu exact ce face si ea. Adica arata ca, de fapt, nu-ti pasa de ce s-a intamplat, incearca sa vorbesti cu ea si explica-i ca tu vrei ca totul sa fie ca inainte. Daca v-ati certat dintr-un motiv important, cum ar fi mama cuiva sau despre ajutorul cuiva (adica sa ajutati pe cineva), atunci nu stiu daca se va mai lega ceva, dar incearca ce ti-am zis im ambele cazuri.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si care este Arta si Cultura acestei postari?

| Laura0 a răspuns:

Hmm...eu zic sa treci peste orgoliu... daca erati prietene bune, poti sa-i zici ca te deranjeaza faptul ca niciodata nu-si cere scuze, sau pur si simplu asa-i persoana ei, sau pu si simplu nu merita acest eforthappy..mnah tu o cunosti mai bine, oricum e o prostie sa lasa-ti ceva sa intervina intre voistraight face

| dks27 a răspuns:

Cati ani aveti?