22 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu ai ce sa schimbi la TPU... poate cateva categorii si restrictii noi!

| Cretaker explică:

>postezi pe youtube video-ul
>''ce *** roman prost ce esti retard ce e asta''
>''vai *** copchil retard n-are ce face''
>''ai si tu internet taran coclit si pui videouri pe youtube laughing)))''
>''baaaa mi-e rusine ca sunt roman omoarate si nu mai posta videouri de genu''

| Cretaker explică:

Bine ai venit in epoca moderna, urmatoarea oprire: epoca contemporana

| DeeDee a răspuns:

Ce pot sa spun? Efectele vizuale sunt extrem de bine plasate *wow* this AMV maker is impressedbig grin mie nu mi-ar iesi asa de bine.
Cat despre voce, am invatat si eu cu ceva timp in urma acel efect, cand incercam sa fac ceva pe voiceactingalliance, dar acum m-am re-profilattongue
O sa faci animatie (sau, ma rog, film doar cu imagini) din benzile desenate TPU the movie?
Si inca ceva: de ce nu l-ai postat pe youtube? preferi sa ai toate comentariile aici?

| DeeDee a răspuns:

@AlexLikesRainbows, sa fim seriosi, ce conteaza daca stiu de TPU sau nu? Cu un google search afla imediat, daca sunt interesati. Nu-i mare filosofie. Sau crezi ca o sa il injure doar pentru ca a postat despre ceva ce ei nu cunosc? Helooo! Pe youtube gasesti video-uri despre orice, cu conditia sa nu incalce termenii si conditiile lor. Evident, toti cei care ii dau subscribe la inceput sau se uita la video-urile lui il cunosc de pe TPU iar restul o sa le vada la "videoclipuri asemanatoare", dar iti jur ca nimeni nu o sa se simta jignit pana in freza lui gelata, ca sa nu zic altceva.
E doar reclama gratuita la TPU in final, nu?

Inca ceva: Cretaker are o intrebare aici despre /b/ - ala e loc populat numai de otaci, si nu are ABSOLUT nici o legatura cu TPU. Du-te, te rog, la raspunsuri si vezi cine a indraznit sa il injure.

I rest my case.

| DeeDee a răspuns:

Pentru persoana cu raspunsul anonim: am spus "this AMV maker is impressed" referindu-ma la MINE. Eu is aia care face AMV-uri!
(citeste cu mai multa atentie, mah)

| EllyFMS a răspuns:

Nu ai ce sa schimbistraight face.

Si totusi. Msk are ceva cu tine sau mi se pare mie?

| EllyFMS a răspuns:

@Msk: Nu ma refeream la ce te gandesti tuphbbbbt! Adica ai ceva cu el de genul 'ma enervezi. iesi, dispari, pleaca!'?

Răspuns utilizator avertizat
| Pisicuța a răspuns:

Mijto video-ul
and ce sa schimb... ce sa schimb
>ideeile de comicuri prostesti
>intrebarile stupide
>cativa utilizatori...
>anddd finally...sa fie o categorie "comic-uri"!

| BabalGam a răspuns:

Cretaker astept partea a 6-a nu porcariile astea straight face

| BabalGam a răspuns:

La TPU the movie

| ProjectJackpot a răspuns:

N-ai ce sa schimbi. Padure fara uscaturi nu exista! Continuam sa facem misto de fanii obsedati de Bieber si de cei obsedati de "Nini" (mai nou ne-au invadat si astia).

@ DeeDee, tu chiar crezi ca cei de pe YouTube stiu de TPU(cu unele exceptii)? Ar fi fost aiurea sa posteze video-ul acolo din moment ce utilizatorii site-ului nu ar fi stiut despre ce este vorba.(si nu ar fi dat comentarii sau daca ar fi dat, ar fi fost obscene ).

| 100SweetSmile4you a răspuns:

Ok, ai dreptate.Numai impreuna putem reusi sa readucem TPU pe calea cea buna... happy
Si...Care sunt propunerile pentru a realiza "Renasterea TPU"?

| dsadasdsada a răspuns:

Habar n'am. Simplu si stupid.

| dsadasdsada a răspuns:

Unii au ramas in urma. thinking

| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Pfff! Câte nu sunt de schimbat. Începând cu disperații de funde si agramații

| Bulinăăă a răspuns:

Mda. dragut... dar totusi te`ai facut cunoscut pe site dupa THE MOVie... de ce nu continui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa la sentiment *highfive*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@DeeDee: nu-i amv.AMV=anime music video.
okk`s. dc imi aminteste de DEATH NOTE