>postezi pe youtube video-ul
>''ce *** roman prost ce esti retard ce e asta''
>''vai *** copchil retard n-are ce face''
>''ai si tu internet taran coclit si pui videouri pe youtube )))''
>''baaaa mi-e rusine ca sunt roman omoarate si nu mai posta videouri de genu''
Ce pot sa spun? Efectele vizuale sunt extrem de bine plasate *wow* this AMV maker is impressed mie nu mi-ar iesi asa de bine.
Cat despre voce, am invatat si eu cu ceva timp in urma acel efect, cand incercam sa fac ceva pe voiceactingalliance, dar acum m-am re-profilat
O sa faci animatie (sau, ma rog, film doar cu imagini) din benzile desenate TPU the movie?
Si inca ceva: de ce nu l-ai postat pe youtube? preferi sa ai toate comentariile aici?
@AlexLikesRainbows, sa fim seriosi, ce conteaza daca stiu de TPU sau nu? Cu un google search afla imediat, daca sunt interesati. Nu-i mare filosofie. Sau crezi ca o sa il injure doar pentru ca a postat despre ceva ce ei nu cunosc? Helooo! Pe youtube gasesti video-uri despre orice, cu conditia sa nu incalce termenii si conditiile lor. Evident, toti cei care ii dau subscribe la inceput sau se uita la video-urile lui il cunosc de pe TPU iar restul o sa le vada la "videoclipuri asemanatoare", dar iti jur ca nimeni nu o sa se simta jignit pana in freza lui gelata, ca sa nu zic altceva.
E doar reclama gratuita la TPU in final, nu?
Inca ceva: Cretaker are o intrebare aici despre /b/ - ala e loc populat numai de otaci, si nu are ABSOLUT nici o legatura cu TPU. Du-te, te rog, la raspunsuri si vezi cine a indraznit sa il injure.
I rest my case.
Pentru persoana cu raspunsul anonim: am spus "this AMV maker is impressed" referindu-ma la MINE. Eu is aia care face AMV-uri!
(citeste cu mai multa atentie, mah)
@Msk: Nu ma refeream la ce te gandesti tu! Adica ai ceva cu el de genul 'ma enervezi. iesi, dispari, pleaca!'?
Mijto video-ul
and ce sa schimb... ce sa schimb
>ideeile de comicuri prostesti
>intrebarile stupide
>cativa utilizatori...
>anddd finally...sa fie o categorie "comic-uri"!
N-ai ce sa schimbi. Padure fara uscaturi nu exista! Continuam sa facem misto de fanii obsedati de Bieber si de cei obsedati de "Nini" (mai nou ne-au invadat si astia).
@ DeeDee, tu chiar crezi ca cei de pe YouTube stiu de TPU(cu unele exceptii)? Ar fi fost aiurea sa posteze video-ul acolo din moment ce utilizatorii site-ului nu ar fi stiut despre ce este vorba.(si nu ar fi dat comentarii sau daca ar fi dat, ar fi fost obscene ).
Ok, ai dreptate.Numai impreuna putem reusi sa readucem TPU pe calea cea buna...
Si...Care sunt propunerile pentru a realiza "Renasterea TPU"?
Pfff! Câte nu sunt de schimbat. Începând cu disperații de funde si agramații
Mda. dragut... dar totusi te`ai facut cunoscut pe site dupa THE MOVie... de ce nu continui?