In primul rand nu se pot numi ''prietene'' daca ti-au spus secretul.Atunci cand tu le-ai spus trebuiau sa se gandeasca ca trebuie sa iti pastreze secretul, poate au vrut sa te ajute, caci stiu bine ce simti.Cat despre baiat nu trebuie sa pari ca nu rezisti fara el trebuie sa ai o conversatie sincera dar nu pe net, intre patru ochi, iar daca nu doreste sa stea in preajma ta nu trebuie sa fii distrusa. Sper ca te-am ajutat.
Eu cred ca atunci cand s-au jucat el (baiatul) l-ea zis fetelor ca si lui ii place de tine dar ele ca prietene adevarate nu ca tampitele mele de prietene nu au spus nimic ca tie ti-ar placea de el. Eu odata am pus o fata care era mai prietenoasa sa ii zica baiatului de care imi place sa ma intrebe el pe mine daca imi place de el. Multe chesti s-au zis ca as fi cu el ceva de genul in fine cand m-a intrebat m-am dus la urechea lui si i-am zis asta numai tu trebuie sa afli (oricum asta depinde de tine ce vrei sa-i zici) si dupa asta o sa vezi (doar daca ii place de tine) ca o sa va apropiati si o sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.