| LeFangirl a întrebat:

Hey! :3

Aşa, că tot e cerc pedagogic la şcoală şi nu prea am ce face, aş vrea să pun o altă întrebare.

Ştiţi faza cu sarea şi gheaţa? Am căutat pe net şi am dat peste ştirea cu puştiul de 12 ani din Pittsburg care se alesese cu arsuri de gradul III parcă pe spate, dar nu ceea ce căutam eu de fapt.
Eu voiam să caut ce urmări are această chestiuţă pe care şi eu am încercat-o. Da, eu am pus sare şi gheaţă chiar pe venele de la mâna stângă (neeeebuuunăăă >:") şi am simţit o arsură. Am dat cubul de gheaţă la o parte după aproximativ 5 minute. Zona era umflată ca naiba.
Şi tot nu fac legătura; de ce puştiul ăla s-a ales cu ditamai arsura pe spate şi eu cu o umflătură? Şi din câte am mai văzut pe net, ar fi fost posibil să fii avut o arsură de gradul I? Mi-a trecut după o săptămână. Normal, mă mânca întruna zona aia.
Deci, care mă poate lămuri? big grin

1 răspuns:
| RoseAndBiia a răspuns:

Pentru ca ala si-a pus o gramada de sare in forma de cruce pe tot spatele. tu ti-ai pus doar un cub. Si eu am aceeasi problema in momentul asta. Intra te rog la intrebarea mea si mie mi-a aparut o umflatura ma poti lamuri in cat timp iti trece?happy

Întrebări similare