Nu mi-a mers litera z! Si in plus eu am pus intrebarea pentru ce-i ce ma pot ajuta, nu pentru criticatori(comentatori), ce conteaza cum am scris? Ai tu cred ca o problema...a sau esti unul\a din cei care poftesc tricoul acela stupid care nu te ajuta cu nimic, de parca nu aveti haine cu ce sa va imbracati si dati raspunsuri la misto..Pai ce sa zic...
Trebuia să zici la sfârşit şi ceva gen:
,, Da, ştiu că sunt mai agramată, deci nu comentaţi nimic la adresa mea, pentru că o să zic că nu îmi merge litera Z şi o să mă scot, motherfuckers."
Mă doare între craci de cârpa aia portocalie. Asta e noua metodă? Spui când cineva se ia de tine că o face pentru zdreanţa aia? Frumos.
Oooo...deci te-am enervat! Frumos. Apropo exact cum ai spus tu:,, Ma doare intre craci de ce ai scris``Eu nu bag disperatii(prostii) in seama! Referitor la litera z uite aici ceva ti-ai aparat litera aceasta pentru. ca esti,, Zeflemitoare``(CE NUME.)"fu** your mother's *cu**`Si agramata e mata ca nu te-o facut corect!
Dacă te durea în cur de ce am zis eu, nu dădeai reply, cred.
Ce legătură are mama aici?
De fapt ma durea intre craci! Nici nu stii sa citestiPe ce clasa esti?
Pe clasa 0?A da, si mama ta are cea mai mare contribuire....Pfff...ma rog
Ce-i cu excesul de,, "?
Doar demonstrează cât de frustrată eşti.
Draga,nu iti mai tot baga baterii in fundulet ca nu iti fac bine.Mai calmeaza-te. Si nu pricep de ce te aprinzi. Doar ti-a zis ca nu esti in stare sa scrii, si tot tu faci pe niznaiul si te oftici pe aici si te agiti ca Pepsi''u scapat pe jos
Ia baga ceva cilindric in gura si taci, ca numa te faci de tot cacatul.
Pai,daca esti atat de preocupata de s*x si nu mai stii nici sa citesti, cum dra*u sa nu ?!
Hai ca esti praf.ce legatura avea sexul aici?
Io-te ma s-o gasit si asta sa vorbeasca! S-o bagat ca musca-n lapte! Doamne Fereste pe TPU numai fraieri so-r inscris
Realizezi ca si tu ai cont nu?
Ce legătură are sexul aici?
Şi ştiu să citesc, ba chiar, într-un mod miraculos, ştiu şi să scriu, spre deosebire de tine.
Avea sa stii.Auziti, i-a luati-va amandoua frumusel de mana, si impuscati-va! Va luati apararile aiciNu stiti sa luptati singureVai si amar de Lumea Asta!
Nu draga, am vazut intrebarea si m-am gandit ca esti prea proasta sa traiesti fara un advertisment ca esti proasta.Asa ca ti-am facut un bine sa te anunt ca meriti sa te spanzuri, ca din cauza ta media IQ a Rromaniei scade veritignos si ca prea esti cu nasul pe sus.
Stii cum se zice, cei sub-mediocrii (aici esti tu) au mai multe sanse sa se creada geniali, fata de cei cu adevarat inteligenti.
Ia baga la piftie si mac!
Si eu stiu sa ma cert mai bine decat amandoua:p! Si spre deosebire de creierul vostru, un om normal putea sa inteleaga ca nu o mers o litera, dar un om anormal ca voi 2 cum sa inteleaga? Hai ca voi ati inceput si sa stiti ca eu nu ma las, asa ca aveti de grija! Dupa ce mai punem pe acest site intrebari, daca altii comenteza? Un site de tot rahatul! Ma p*s pe ajutarea voastra!
Exact cum ma gandeam, numai proaste(ca voi 2) au fost cica,, atat de inteligente`` de se crapa pamantul de sub picioare...Si ce e cu limbajul acesta taranesc! Suntem in secolul 21 draga, nu in evul mediu
Întrebările sunt ca să se comenteze/răspundă la ele.
Dacă e de căcat site-ul, decolează de aici.
Fetelor nu bagati in seama toate raspunsurile mele pentru ca nu le-am dat eu, cineva mi-a intrat in cont de cateva zile si a scris intrebari, raspunsuri in numele meu, dar acum am reusit sa aflu cine a fost si mi-am schimbat parola! Imi cer iertare.Sincer eu nu vorbesc si nu voi vorbi atat de urat niciodata.Inca o data imi cer iertare.
Fetelor nu bagati in seama toate raspunsurile mele pentru ca nu le-am dat eu, cineva mi-a intrat in cont de cateva zile si a scris intrebari, raspunsuri in numele meu, dar acum am reusit sa aflu cine a fost si mi-am schimbat parola! Imi cer iertare.Sincer eu nu vorbesc si nu voi vorbi atat de urat niciodata.Inca o data imi cer iertare.
Nu mi-a mers...acum imi merge.:d