Pai sincera sa fiu. nu mi-ar placea prea mult! Eu m-as infuria! Depinde cat de tare da! Daca da incet atunci nu reactinezi rau, ci un zambet! Daca da tare. pai. cred ca te infurii!
Si la intrebare pentru baieti, nu te pot ajuta! Sunt fata!
Daca am draci ii dau un pumn, daca am chef de jucarii ii dau o palma asa in joaca depinde
Buna eu am primit cateva palme peste fund
Stiu ca nu am procedat corect, dar acelor baieti le-am dat o palma tare peste spate si poate asa o mica scapare si un piciorus in dorsal
Si vorbesc serios.Eu ma enervez repede si am insticnt animal
Sunt fata si nu i-as permite sa imi dea! Daca o dat si eu nu am stiut il fugaresc si ii dau doua de nu se wede apoi nu mai vb cu el, sa vada cum ii! Asa fac eu
Incep sa tzip si il iau la bataie, ultima data cand m-a lovit un baiat mi-a lasat o urma, sa zicem, nasoala care si acum se mai vede, la intrebarea pentru baieti, sorry, dar nu pot sa te ajut, sunt fetita, si ma mandresc cu asta , fundita?
Este adevarat ca nu-ti poti permite cu toata lumea asta! multumesc pentru raspunsuri
Daca mi-ar da un baiat o palma la c*r...mai mult ca sigur l`as plesni peste capatana aia a lui ca sa ma tina minte
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: