Nu vreau sa te descurajez,dar eu prefer fetele feminine,frumoase, aeriene si misterioase...
Sinead O'Connor, de exemplu, si-a ras tot scalpul si mi-a placut foarte mult, tuturor a placut!
http://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0
Dar n-o pot nici concepe rasa doar pe jumatate!
Cu alte cuvinte, unei fete rase pe o parte cu greu i-as spune si cat e ceasul, daca mi s-ar adresa pe strada.
Brutal spus, stiu, dar sincer.
Http://hollywoodneuz.com/wp-content/uploads/2013/03/Cher-Lloyd-5.jpg ...nu ti se pare feminina? Mie mi se pare f dulce.Dar fiecare cu gusturile lui.Multumesc pentru sinceritate si raspuns.:*
Uite ca-mi place!
Si, in plus, chiar ca nu ar trebui sa-ti pese de parerile noastre, sau sa te lasi influentata.
Uita-te la tine in oglinda, imagineaza-te cum doresti sa fii si hotaraste, singura si sigura pe tine!
Lumea ar fi grozav de plictisitoare daca toti am fi la fel!
Buna! Tunsoarea e faina, ce sa zic? Mi se pare totusi ca nu e prea feminina Oricum, conteaza parerea ta.
Conteaza parerea noastra? Mie nu imi place, dar e parul tau si faci ce doresti.
S-ar putea sa raspund cam tarziu, dar si eu vreau sa ma rad pe o parte. Tocmai asta-mi place, ca nu e feminin. E ceva ce nu toate fetele o fac si destul de rar intalnita, asta o face speciala.
Este destul de interesant.Iti da un aer de fata rebela.Dar este decizia ta.Eu nu ti-as recomanda.
BiancaDenisa întreabă: