Mi s-a intamplat si mie asta.Citeam noaptea o carte si aveam impresia ca cineva se uita la mine desi nu e nimeni in camera.Eu tind sa cred ca atunci cand e foarte liniste intr-o camera si tu stai si nu faci nimic iti imaginezi zgomote si chestii ciudate si ai sentimentul ca esti privit.Stai linistita, daca s-a intamplat doar o data probabil ca a fost doar imaginatia ta. ^_^
Majoritatea oamenilor au asemenea trairi, unii nestiind exact daca sunt treji ori adormiti, altii nemarturisind de teama de a nu fi considerati ridicoli. fenomenul este explicabil, dar greu de exprimat.Sti ca folosim o mica parte a capacitatii creierului,pastrand si,,exploatand,, doar strictul necesar. Uneori insa, printr-un anumit,, declansator,, se activeaza o farama din capacitatea nefolosita a capacitatii de perceptie extrazenzoriala.Atunci simtim pur si simplu prezenta unei persoane care se gandeste la noi, ori intentioneaza ceva in legatura cu persoana noastra.Sunt multe asemenea momente,dar prea,,atrofiate din cauza simturilor,, amortite,, ale omului modern, a carui talpa nu a intrat poate niciodata in contact cu iarba, ori nu mai simte mirosul ierbii datorita poluarii. Unele persoane simt privirea altcuiva, chiar fiind cu spatele la acesta.Altele nu se pot apropia de alta persoana, pentru ca simt in aceasta o anumita ostilitate.In cazul tau e vorba de o,,strafulgerare,, extrazenzoriala fata de o persoana care se gandea la tine.Un slab fenomen telepatic, nedirectionat, dar care e perceput clar de oamenii care si-au dezvoltat prin antrenament si concentrare niste simturi pierdute in timp.E vorba de practicantii de yoga sau arte martiale, la un nivel superior.Nu stiu cat esti de multumita de raspuns, am incercat sa fiu cat mai usor de inteles.
Sincer vorbind...mi s-a intamplat si mie odata sa am sentimentul asta si sa mi se faca asa frica incat sa nu ma mai pot misca, si cand am adormit am avut un vis care parea atat de real si in vis se facea ca stateam in pat si nu ma puteam misca si imi era foarte frica si m-am trezit si iar am avut acelasi sentiment, eu cred ca mintea ne-a jukt feste
Exact în noaptea asta am păţit şi eu o experienţă asemănătoare. Eu nu m-am putut mişca şi nici nu am putut să respir. M-am panicat. Am simţit o prezenţă în cameră. Am amorţit din cauza fricii. Eu nu te cred nebună fiindcă asta am păţit şi eu. Am început să mă rog în gând, dar pur şi simplu mă pierdeam şi o luam de la început. Nu ştiu de ce. M-am trezit de 4 ori noaptea... Sincer nici eu nu ştiu de ce s-a întâmplat asta .