| xZuZyx a întrebat:

Hey all... Ok sper sa aveti rabdare sa cititi tot happy.
Deci azi noapte am avut o experienta destul de ciudata, m-am pus in pat si am incercat sa adorm, nu stiu sigur daca am putut, dar ce stiu sigur e ca la un moment dat pur si simplu stateam si ma holbam prin camera si mi s-a facut dintr-o data frica de ceva, nu stiu de ce sau de cine. La un moment dat mi-a fost atat de frica incat am vrut sa tip, dar nu puteam nu stiu de ce imi era frica si sa ma misc chiar daca puteam. Bun si la urmatoarea faza sunt sigura ca o gramada o sa ma considere nebuna sau ceva de genu asta, dar eu vorbesc foarte serios si pentru ce-i care au chef de glume pot sa iasa acum de la intrebarea asta. Bun, acum sa continu-i deci nu stiu de ce, dar simteam o prezenta in camera, simteam ca si cum cineva m-ar urmari s-ar uita la mine insistent, nici nu stiam ce sa fac imi era si frica sa inchid ochii, la orice luminita care se vedea pe geam tresaream. Am reusit de adorm de vreo 2 ori in timpul ala, dar de fiecare data doar maxim 5 minute, dupa ma trezeam brusc si aveam aceeasi senzatie de frica. Dupa mult timp in care eu aproape simteam sa o sa lesin de frica nu stiu, dar dintr-o data m-or piscat ochii am incercat sa nu ii inchid, dar nu am putut i-am tinut inchisi cateva secunde din cauza dureri, iar dupa ce i-am deschis parca toate frica sa risipit, nu mai simteam nici un pic de frica, dar stiu ca a fost foarte ciudat.
Am mai citit ceva in legatura cu asta, era ceva asemanator, doar ca acolo nu te puteai misca deloc si simteai aceeasi frica mare si o prezenta langa tine, ok eu ma puteam misca, dar in rest era la fel frica aia care nici nu o pot descrie.

Intrebarea mea este ce a fost, a fost doar tipul acela de vis de care am zis la sfarsit ( nu mai imi aduc aminte cum se numea ), doar ca fara faza ca nu te poti misca ( pentru ca eu puteam ), sau a fost doar imaginatia mea...

Cum am mai spus nu am chef de raspunsuri stupide sau de oameni care au chef de glume.

P.S. Scuzati-mi greselile de gramatica sau daca nu am fost coerenta.
Multumesc pentru ce-i care au avut rabdare sa citeasca tot ce am scris.
Si scuza-ti daca nu am pus intrebarea la categoria potrivita, dar sincer nu stiam la ce categorie ar trebui s-o pun.

4 răspunsuri:
| TrendyHedgehog a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie asta.Citeam noaptea o carte si aveam impresia ca cineva se uita la mine desi nu e nimeni in camera.Eu tind sa cred ca atunci cand e foarte liniste intr-o camera si tu stai si nu faci nimic iti imaginezi zgomote si chestii ciudate si ai sentimentul ca esti privit.Stai linistita, daca s-a intamplat doar o data probabil ca a fost doar imaginatia ta. ^_^

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Majoritatea oamenilor au asemenea trairi, unii nestiind exact daca sunt treji ori adormiti, altii nemarturisind de teama de a nu fi considerati ridicoli. fenomenul este explicabil, dar greu de exprimat.Sti ca folosim o mica parte a capacitatii creierului,pastrand si,,exploatand,, doar strictul necesar. Uneori insa, printr-un anumit,, declansator,, se activeaza o farama din capacitatea nefolosita a capacitatii de perceptie extrazenzoriala.Atunci simtim pur si simplu prezenta unei persoane care se gandeste la noi, ori intentioneaza ceva in legatura cu persoana noastra.Sunt multe asemenea momente,dar prea,,atrofiate din cauza simturilor,, amortite,, ale omului modern, a carui talpa nu a intrat poate niciodata in contact cu iarba, ori nu mai simte mirosul ierbii datorita poluarii. Unele persoane simt privirea altcuiva, chiar fiind cu spatele la acesta.Altele nu se pot apropia de alta persoana, pentru ca simt in aceasta o anumita ostilitate.In cazul tau e vorba de o,,strafulgerare,, extrazenzoriala fata de o persoana care se gandea la tine.Un slab fenomen telepatic, nedirectionat, dar care e perceput clar de oamenii care si-au dezvoltat prin antrenament si concentrare niste simturi pierdute in timp.E vorba de practicantii de yoga sau arte martiale, la un nivel superior.Nu stiu cat esti de multumita de raspuns, am incercat sa fiu cat mai usor de inteles.

| pur3style a răspuns:

Sincer vorbind...mi s-a intamplat si mie odata sa am sentimentul asta si sa mi se faca asa frica incat sa nu ma mai pot misca, si cand am adormit am avut un vis care parea atat de real si in vis se facea ca stateam in pat si nu ma puteam misca si imi era foarte frica si m-am trezit si iar am avut acelasi sentiment, eu cred ca mintea ne-a jukt feste happy

| ServitorÎnRaiRegeÎnIad4 a răspuns:

Exact în noaptea asta am păţit şi eu o experienţă asemănătoare. Eu nu m-am putut mişca şi nici nu am putut să respir. M-am panicat. Am simţit o prezenţă în cameră. Am amorţit din cauza fricii. Eu nu te cred nebună fiindcă asta am păţit şi eu. Am început să mă rog în gând, dar pur şi simplu mă pierdeam şi o luam de la început. Nu ştiu de ce. M-am trezit de 4 ori noaptea... Sincer nici eu nu ştiu de ce s-a întâmplat asta straight face.