| Roxy a întrebat:

Hey all:*Voi cand va enervati cum va linistiti?
Adica sunt persoane care ca sa se descarce distrug lucruri sau dau cu pumnul in perete... Voi cum faceti? eu una imi mai pierd controlul si dau cu pumnul(dar nu distrug nimic)sau iau o perna si o mushclaughing
Intreb pentru ca ma cam plictisesc la ora asta si nu stiu ce sa mai faclaughingbig grin(e 3 noaptea)

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ma retrag undeva singur si fumez 2-3 tigari una dupa alta si gata.

| georgegs a răspuns:

Sparg.peretilaughing

| Ovy81 a răspuns:

Desi nu este recomandata cafeaua aceasta are un efect de calmare atunci cand esti agitat, agitata...asadar decat sa spargi ceva care mai tarziu o sa regreti mai bine bei o cescuta de cafea nu tare, sigur te va linisti!

| siwel a răspuns:

Ma rog: povestesc cu peretii crezand ca e un Tatic bun si iubitor care intotdeauna ma baga in seama si ma ia in brate si nu e prea ocupat cu cei din africa ca sa nu aiba toata atentia si dragostea din lume pentru mine.
Ciudat e ca fac asta de vreo 15 ani si am vazut ca Taticul raspunde. Des. Nu e un monolog, e un dialog.
In Psaltire, David, un tip interesant, isi varsa sufletul cu bune si rele inaintea lui Dumnezeu si se pare ca Dumnezeu nu e surprins, iritat si deranjat de cat de sincer si direct si fara ocolisuri era David. Nu era pudic, nu era formal, nu era complexat...
La final nervii se duc si vine o pace supraomeneasca peste mine.
Try it. It works.

| shanela a răspuns:

Ascult rock, sun o prietena si ...nu mai vrei sa stii hahahalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt agresiva, dau din guralaughingbig grin pana ma calmeztongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce enervarea trebuie sa insemne descarcare prin violenta?
Daca vreti violenta, aflati ca motivul enervarilor reprezinta in majoritatea cazurilor, neputinta noastra, vina noastra. Pe cale de consecinta pumnii ar trebui dati in cap! al nostru!
Daca asta nu este o optiune, si nu este, incercati pentru linistire, o plimbare la aer curat, in parc, gradina ...destinde mult ( adolf )