| minola a întrebat:

Hey.am 12 anishori.si s-a intamplat sa ma indragostesc. el are 14 sunt cu el de ceva timp si de curand ma invitat la nunta unchiului lui sa ma prezinte parintilor lui. el a zis sa il prezint si pe el mamei. faza e ca mama nu ma lasa ca am prieten zica ba ca is mica ba ca nu-mi sta capu la scoala.ne iubim mai dovedito o zis daca nu ma lasa tot o sa faca cumva.si in oras pe ascuns nu prea merge ca stie tot orasu plus am neamuri multeee!
un sfat ceva?(si sa nu-mi spuneiti ca is prea mica si ca anii astia nu se mai intorc pentru ca is constienta dar s-a intamplat!happy ). va rog frumos un sfat ceva ca numai pot!

3 răspunsuri:
| Bogdanst a răspuns:

Sa nu te superi cea ce spun acum! Mama ta are dreptate esti prea mica.Sa te mai vezi cu el, sa-i spui mamei tale ca este cel mai bun prieten, si ii spui ca ti-a luat apararea in mai multe situati.Si asa poate nu o sa banuiasca nimica.Si ii spuneti ca nu sunteti impreuna, si dupa ceva timp ii poti spune ca sunteti impreuna.:Xbig grin

| PeeWeeVi a răspuns:

Eu nu cred ca esti mica la varsta ta.Si eu sunt cu un baiat tot de 14 ani si am aproape 13 ani, dar nu mi se pare o crima asta, eu zic ca este normal.
Sti ai putea sa organizati ceva nu stiu intrucat parintii vostri sa se intalneasca ''intamplator'' si sa se imprieteneasca si sa venitzi si voi copii si sa va faceti ca sunteti prieteni si poate daca parintii se imprietenesc poate va lasa impreuna, dar nici eu nu sunt de acord sa te duci la nunta si sa te prezinte familiei lui.
Incearca asta si sa-mi spui cum a mersbig grin
fundita?big grin
Bafta!:*

| minola explică:

Da da is prea mica! acum ce sa fac daca m-am indragostit? s-a intamplat!