anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey am 14 ani si 70 kg :-s imi puteti spune ce as putea face sa slabesc pana peste o luna cand am banchetu... nu mult doar 5-6 kg...va rooggg

5 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Alergare, si coarda. In fiecare seara, alergare 4-5 km, dupa care coarda. O data pe saptamana, bazin. Pa!

| ɹαℓυ a răspuns:

O alimentatie sanatoasa si mult sport te-ar putea ajuta.Pt.asta iti trebuie multa vointa si incredere in tine.
*Sper ca te-am ajutat si multa bafta!love struck

| bianca154 a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu rabzi foame,pentru ca e cel mai rau lucru care poti sa-l faci. nu manca paine, carne, dulciuri. incearca sa mananci cat de multe fructe si verdeturi.si fa multa miscare, cel putin o ora pe zi. incearca sa faci miscare cat de des.sau daca nu, mergi la farmacie si iei medicamente care iti ard caloriile mancarii, dar intai sa vorbesti cu medicul!

| ことみ a răspuns:

Pai...te poti transforma in ierbivor si poti face multa miscare. La mine merge. Succes!

| ellaubyta a răspuns:

Miscare foarte multa sa mananci salate, fructe, legume.Sa nu mananci cate 2 saptamani e cea mai mare prostie! Cnv a facut asa si a lesinat. Daca vrei asa nu iti recomand! Sa revenim multa miscare. Daca practici un sport sau cv e foarte bine. Trebuie sa ai si vointa si sa pui capat carnii, painii si dulciurilor, altfel s-a dus cu cura ta de slabire! Sper ca te-am ajutat. Fundalove struck