Peste câțiva ani, când îți vei reciti postarea, vei zâmbi, amintindu-ți de aceste clipe... Copilăria are farmecul ei, fiindcă, în lumea ei, inocentă și naivă, poți spera la o întâlnire frumoasă, cu orice personaj din basm.
Totuși, singura metodă de a-ți schimba culoarea părului, pentru a-i da o nuanță de roșu-portocaliu, este să-l decolorezi (dacă ești șatenă sau brunetă), apoi să-l vopsești, așa cum fac oamenii mari. Dar pentru asta, trebuie mai întâi să crești. "Ai puțintică răbdare" (vorba lui Trahanache), fiindcă anii trec repede...
Din pacate, se poate si mai rau! :)
http://www.tpu.ro/......com-watch/
Nu are cum sa ti se faca parul roscat portocaliu daca mamanci morcovi!
Exista sampon nuantator daca vrei, care da reflexii de roscat, brunet..etc.Totusi nu e rau sa manaci morcovi, deci poti sa o faci pentru sanatatea ta, ajuta la vedere! dar nu te astepta sa ti se schimbe culoarea parului, pentru ca nu o sa se intample.Sunt doar povesti... Poate cu suc de morcovi aplicat pe par, nu mancat.
Sa stii ca se poate! am mancat eu vreo 15 morcovi pe zi timp de 2 saptamnai si intr-o dimineata m-am trezit ca aveam parul portocaliu cu reflaxii rosii, cu putin verziu. e super. acum arat ca o zana a unicornilor ca ma mancat vata de zahar timp de 15 zile la randi am parul si cu roz. ieeei! maine o sa ma parul violet ca mananc struguri!
Te-ai trezit cu părul portocaliu, cu reflexii roșietice și nuanțe verzui? Tu ce ai făcut, ai mâncat și frunzele morcovului? : ))
Da, pai nu sunt bune si alea? tot ce e verde se mananca!
Nu, nu ti se face parul roscat portocaliu deci atunci eu ar trebui sa fiu portocalie + picatele