Probabil, insa eu m-am hotarat sa ma retrag inainte sa fiu sters de catre altii.
Nu va fie frica, fara noi TPU n-ar exista, asa ca nu asta este intentia Administratiei TPU ci, asigurarea unor raspunsuri care sa nu lezeze demnitatea nimanui, fie ca ne place aceea persoana, fie ca nu.
Cred ca se face prea mult caz de acest lucru si sa stiti ca, este pacat pentru ca am zis noi, dar au zis-o sa altii ca, suntem o mare familie. Se intampla insa si la "case mai mari" sa fie neintelegeri, asa ca, unii membrii cu o personalitate ceva mai rasarita, intra in "colimatoriu" si dupa un timp, intra lucrurile din nou in normalitate.
Eu urez un bun venit noilor utilizatori TPU si sa nu se lase influientati de unele divergente care mai apar, pentru ca acestea nu sunt caracteristice pentru site-ul nostru.
Si eu am crezut o vreme ca suntem o mare familie, dar, in ultima vreme am vazut unele tendinte "incestuoase". Sper ca am folosit corect pluralul de la tendinta
Din pacate, sunt useri care si-au exprimat intentia de a pleca, iar Raluca i-a asigurat ca le va sterge contul, la cerere. Asa ca, ce ar mai fi de zis?
Probabil din cauza cotcodacitului ca va abandona site-ul.cand nu-mi place fasolea n-o mananc, dar nu zbier ca nu are jumari.cand nu mai are argumente si nici-un raspuns de bun simt incearca o iesire din cele mai dramatice si face atatea valuri incat sa nu scape nimeni neimproscat.astia suntem noi...
Nu sunt stersi - sunt doar moderati - si ma gandesc ca nu vor fi moderati o vesnicie, ci doar un timp limitat. Oricum sunt foarte multe intrebari si raspunsuri zilnic, nu cred ca cineva isi doreste sa sa-si faca de treaba pentru totdeauna. Poate ca a fost nevoie de acest lucru - eu nu stiu amanuntele pentru ca am lipsit un timp de pe site.
Nu va fi nimeni sters! Se aplica niste "pedepse" care constau in afisarea raspunsurilor abia dupa o moderare mai amanuntita a catorva persoane intelegi? Pana la ultima virgula... daca nu ai pus'o cum trebuie...) ai grija! Sa nu te adauge si pe tine pe lista!
anonim_4396 întreabă: