| Tanya94 a întrebat:

Hey... am chiulit azi de la o ora de fizica ca eram nepregatita pentru ca aveam test. Si am facut-o pentru prima data (de obicei chiuleam cu toata clasa) si acum ma simt nu prea bine. Parintii mereu imi zic ca trebuie sa invat, chestii de genul, dar eu nu sunt persoana care are invata perfect, etc... Si mi-e mai tare rusine fata de diriginta la care tin foarte mult si care ne-a ajutat foarte des. Pe toti ai mei din clasa. Ce sa fac? Ma gindeam sa-i povestesc eu singura totul, si motivul si ce am facut concret, pentru ca ea deseori la teste ne spunea "ca nu putem copia" pentru ca nu trebuie sa fie totul atit de "vizibil". Adica cred ca m-ar intelege si nu mi-ar crea probleme nici acasa. Si eu nu ma voi mai simti vinovata. Ce ziceti, sa o fac sau nu?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Adevarul te va elibera de toate grijile astea. Spune-i sincer doamnei diriginte toata intamplarea.Curaj!

1 răspuns:
| Comatose a răspuns:

Pai in primul rand nu trebuia sa chiulesti. dar ai facut-o. uite cine vb eu care la fel am facut!laughing te duci la diriginta si i zici ca ai avut ore grele in ziua respectiva si ca ai avut multe teme si ca ai uitat sa iti inveti la fizic... 100% te va ierta SUCCES! o mik funda?