Mai, nimeni de pe internet nu are interesul sa iti ofere tie premii pe ochi frumosi.Cand ceva e gratis, tu esti produsul.Iar reducerile si alte prostioare menite sa iti ia ochii nici macar nu exista. Fereste-te de astfel de siteuri cu specific de jocuri de noroc.
Site-ul nu este unul românesc,ci polonez,asta din ce am văzut eu la ei pe site.
Astfel de castiguri sunt cam rare,mai ales, daca o luam logic, de unde au aia atâția bani? Doar nu-s statul roman, sa arunce cu bani și-n câini, numai în oamenii de rând nu
Nu e de mirare că nu îți dă nimic gratis este un site cu produse premiile sunt fictive scopul lor este sa vândă produsele pe baza vizitatorilor cumperi produse primești Rondoni sau piese când vânzările cresc îți oferă un bonus de 20 respectiv 50 lei pentru a fi cat mai real însă premiile mai mari care necesita multe piese niciodată îți spun că eu am de 2 săptămâni 24 piese și nu mi-a mai oferit decât piese pentru alte premii și așa-zise reduceri care la o simplă căutare pe internet vezi că sunt mai scumpe decât ce avem noi
O porcărie de aplicație doar minciuni nimic adevărat te joci și nu câștigi nimic am avut la premiul de 20.000 Ron 24 de piese de o luna de când tot jucam nu am câștigat nimic deci clar că e fake
Mare atenție la asemenea website-uri. Are sisteme înșelătoare care în opinia mea nu ar trebui nici măcar nu ar trebui să fie legale. Am jucat câteva zile pe acel site. Am aflat de el prin intermediul unui cupon obținut de la Pepco.
De exemplu, la început, dacă joci la un premiu specific, vei primi reduceri la produse din magazinul lor. Dacă cumperi un produs de pe magazinul Rondogo, site-ul îți oferă 2 piese la premiul pentru care joci. Dacă ai ajuns la 23 de piese, deja se schimbă foaia și toate reducerile care vor veni la produse din magazinul Rondogo îți vor garanta 2 piese la un joc aleatoriu marcat ca "premiu principal", nu îți mai oferă piese la jocul tău specific pentru care îți dai rotirile. Adică cel mai probabil vei primi 2 piese aleatorii pentru orice în afară de premiul dorit. Până și ofertele anterioare pe care le aveai deja de câteva zile și îți spuneau ca îți vor da 2 piese la premiul dorit au fost schimbate ca să spună că acum îți dă piese pentru un premiu aleatoriu. Această tactică este înșelătoare.
Bineînțeles cum au mai spus și alții, odată ce ajungi la 24 de piese pentru un premiu mare, nu o să mai primești absolut nimic legat de premiul dorit de la rotiri.
Unele rotiri îți oferă o piesă pentru "premiul principal" prin e-mail. La început, când jucam pentru premiul de 25000 ron și primeam piese în mail, am primit piese doar pentru acel premiu (cel de 25k lei) când o revendicam de pe email, deci mi-a dat de înțeles că voi primi piese numai pentru acel premiu prin mail. Pe mail scria "O piesă pentru premiul principal" și undeva mai sus scria că este pentru "Premiile principale", de data aceasta la plural, ceea ce pare suspicios. La început când revendicam din mail, primeam piese doar pentru premiul la care jucam. Bănuiam că primești în mail o piesă la premiul pentru care joci, dat fiind faptul că asta s-a întâmplat până acum. De asemenea am mai și presupus că "premiul principal", așa cum îl numesc ei, este cel de 25000 ron la momentul actual, mai ales pentru că este și primul premiu care te întâmpină pe pagina de autentificare. Să nu mai zic că la majoritatea premiilor, puteai sa obții piese pentru premiul de 25000 ron, ceea ce îți dă de înțeles că acela este premiul principal.
Se pare că nu este cazul, atunci când am ajuns la 24 de piese pentru premiul de 25000 și am revendicat ultima piesă care mi-ar fi trebuit din e-mail, unde scria că este pentru "premiul principal", pentru prima dată nu am mai primit o piesă pentru premiul de 25000ron, cel la care jucasem când am obținut piesa prin mail, ci o piesă pentru cel de 20000. Practic, te face să crezi că premiul de 25000 ron este cel principal, dar probabil toate obiectele de pe pagina de premii sunt "premii principale".
Am mai observat diverse tactici psihologice și măgării dar nu are rost să intru în detalii. Practic te face să crezi ceva și când ești "aproape" să câștigi, schimbă tactica și îți înșală așteptările. De exemplu, la un moment dat, înainte să fi ajuns la 24 de piese, am câștigat un minigame pentru o piesă la premiul de 25000 lei și pur și simplu nici măcar nu am mai primit o piesă, așa cum ar fi trebui să se întâmple. Nu știu dacă a fost o eroare sau a fost intenționat dar nu mă interesează. Este un website de slabă calitate, posibil chiar fraudulos.
Până la urmă nimeni de pe internet nu vrea să îți ofere ție premii. Sunt doar aiureli. Se pare că Pepco ar trebui să se uite mai atent cu cine face parteneriate. Este un website plin de capcane. Nu neg, poate unele persoane au câștigat ceva, dar nu aș pierde timpul cu așa ceva și personal eu nu cred. Poate dacă au primit ceva, au obținut premii mai puțin valoroase, precum 50 de lei, 20 de lei, etc. Aceasta este doar experiența mea personală și opinia mea cu privire la website, nu vorbesc cu 100% certitudine și nu garantez că descoperirile mele sunt adevărate, sunt doar observațiile mele și concluziile la care am ajuns. Sunteți liberi să faceți ce vreți.
Boss sincer nici eu nu prea cred pentru ca deja am 22 piese pentru 20000 lei dar un prieten bun de al meu a scos pe bune de doua ori 50 RON într-o săptămână acum vedem ce o fi nu-i chiar asa rău când n-ai ce face și vrei sa pierzi timpul
E o vrajeala de site, cand ajungi sa ai 24 de piese din puzzle si iti mai ramane una sa poti castiga un premiu imediat este alocat premiu la cineva, asa ca e o pierdere de timp, mai bine faci altceva. Nu recomand acest site
Nu stiu cat de inselatorie e, in sensul daca chiar iti vin premiile daca le castigi dar e gambling neregularizat 100% si facut dupa regulile lor, nici-o treaba cu ceva regularizat.
Am jucat o saptamana. In prima zi am prins in mod magic 22 de piese din 25. Se vedea si pe roata cat de multe piese pot prinde pentru acel produs.
Dupa 22 s-a terminat. Doar piese de la alte produse, am reusit cumva in urmatoarele zile sa mai prind doua piese si cam atat, pentru ca nu mai apare pe roata pentru ce ai tu nevoie. Se tot prioritizeaza sa castigi piese de la alte produse sa iti atraga atentia.
Pe langa asta pana am ajuns la 22, aproape toate produsele la care mi se dadea reducere si primeam 2 piese de puzzle, erau pentru produsul pentru care jucam.
Dupa 22, m-am si uitat in istoric la toate discounturile. Sa schimbat textul din a primi 2 piese la produsul meu la primit 2 piese pentru premiile principale, care erau alte premii care nici nu ma interesau.
Multa nesimtire din partea Pepco sa se afilieze cu o astfel de platforma. Te astepti la ceva mai serios de la un magazin care isi pune numele in fata pentru astfel de "promotii" sa fure de la oameni. Inteleg ca Pepco e din Polonia, asta nu inseamna ca te afiliezi cu un site care fura de la oameni.
M-am uitat si la acele produse care se dau la "discount", pe langa faptul ca nu le gasesc pe piata dupa denumirea de la ei de pe site, multe din ele imi sunt cunoscute si nu costa atat in realitate. Ei fac un "black friday" deal acolo, pun pret mai mare si iti zic ca ai discount si tu platesti pretul real de fapt daca vrei sa iei produsul.
O experienta f. utila: 'fraierii platesc'chiar si cand este gratis'. Mai intai roata aia nu este aleatorie, primesti 2-3 piese pe zi de la premiul la care joci dar cand mai ai doar o piesa lipsa pentru un premiu (chiar si de 2 bani) poti sa invarti pana la sf.Asteapta. Si daca crezi ca esti smecher si castigi piesele dorite cumparand ceva: 1. niciodata nu primesti piesa necesara pentru completarea unui premiu, 2. ce ai cumparat nu se incadreaza pe nici o scala de calitate (ex. am cumparat 2 memorystik de 64 Gb.am primit de 58 Gb iar viteza lor de scriere este mai putin de 25% fata de un memorystick de duzina). Concluzia o tragi tu
Problema ca nici nu poti sa i contactezi, nu exista modalitate e totul fake!
Joc de 2 luni (cred) la acest rahat de "joc" și azi am avut confirmarea că e o escrocherie ordinară. Aveam de 4 zile 24/25 piese la 35 000 lei și azi am văzut că a cîștigat Vlad S. Care, ce să vezi, mai câștigase acum ceva vreme 30 000 de lei.
M-am prins că e hoție de prima oară când am făcut 23/25 de piese și brusc, toate obiectele pe care le-aș fi cumpărat nu îmi dădeau 2 piese la premiul pentru care jucam, ci aleatorii. Dar am făcut prostia să cumpăr 2 stick-uri USB de 64 GB la 96 de lei (au 58, 5 GB, dar asta e la toate USB-urile), crezând că măcar așa pot câștiga - aveam 21 de piese, făceam 23 și mai primisem oferte cu 2 piese "dacă voi cumpăra". AM cumpărat, am primit 2 piese, dar în secunda aia, toate ofertele de 2 piese la premiul meu s-au transformat în " 2 piese aleatorii", adică îți dădeau la ce voiau ei.
De atunci am mai ajuns de 4 ori la 24/25 și nimic. Polonezii sunt cei mai mari hoți din Europa, printre cei mai inteligenți comercianți.
Azi am renunțat și m-am dezabonat de la țeapa asta ieftină.