anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! am eu sentimentulc a oameni de pe aici sunt nesimtiti? da am m-am uitat astazi la mii de intrebari si am vazut numai cersetori ce raspundeai la intrebare si dupa scriau fundittsa? ei nu inteleg ce inseamna TPU-toti pentru unu ei cred ca este un concurs aici raspundem pentru a ne ajuta intre noi nu a oferi fundite si a primi mai ales a cersi funde pentru un raspuns daca raspunzi raspunzi pentru ca cineva are nevoie de ajutoarul tau

niciodata nu am cersit o fundita daca vroia prs respectiva sa-mi dea fundiata imi da daca nu nu imi da si i-oda celui care a raspuns mai bine decat mine. e un concurs aici happy? si nu stiu eu

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu numai cersetori, ci si analfabeti.
P. S. Mi-a trebuit un sfert de ora sa inteleg ce-ai scris.

| darrio2007 a răspuns:

Ai perfecta dreptate. Poate vor fundita sa o puna la gat ca la catelusi.

| darrio2007 a răspuns:

Ai dreptate. Dar unde ai invatat limba romana? Te descurci cam greu.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Ardnaxur1961 laughingce sa ai facem soarta ce vrei sa ma apuc sa mai pun si virgule si tampeni? iti zic eu ca nu l-e pun.

| KlaudyaAddha a răspuns:

Unii cersesc fundite.Chiar nu stiu ce-s asa de importante.Mai mult, copiaza ce a raspuns alt utilizator si mai adauga "te rog, fundita!" sau ceva de genu'. Unii vor fundita si pentru un raspuns care n-are legatura cu intrebarea ta. Unii vor fundite si pentru un raspuns scris asa de gresit, incat nu intelegi ce-au scris.
Ma mai supara faptul ca unii utilizatori pun in intrebare "dau fundita". Pai... fundita tot trebuie' sa dai atunci cand un raspuns ti-a fost cel mai mult de ajutor!

| biBBi a răspuns:

Pai fundita iti aduce puncte big grin. si nu stiu exact la ce folosesc punctele. si eu faceam asa. adica. e ` nasol ` sa intri pe un profil si sa vezi ca nu are nicio fundita. si iti dai seama ca - chestia asta nu foloseste la nimic, oricum daca ai raspuns corect primesti fundita si daca nu, nu o primesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci, parerea mea este: Ganditiva ca nimeni nu stia de funda cand a intrat pe site.Adevarat ca unii cand au vazut de funda au zis ca o sa fie mai populari daca o sa faca multe puncte.Insa, multi poate au venit doar sa ajute si sa fie ajutati. Cei care cer funda au ramas in site doar pentru popularitate. Sincer nu am absolut nimic cu pers. respective dar parerea mea este ca acele pers.intra pe acest site doar pentru funditze.Parerea mea poate ma insel.Numai bine:*wave

| paucrazygirl a răspuns:

Ai dreptate