| LolaMona a întrebat:

Hey, am facut o greseala groaznica acum cateva zile. Mi-am ranit profesoara cu care eram in relatii profesionale bune.Dar am stricat tot dintr-o neintelegere. Ea nu prea se ocupa de mine, si am zis sa ma mut si am dat cerere catre alt profesor la doamna director. S-a suparat foarte rau, si acum a inceput sa se ocupe foarte mult de mine, dar e suparata si nervoasa si putin trista fiindca nu a inteles de ce am facut asta. Si atunci in ziua aceea, ea imi spunea cate lucruri eu nu fac, iar eu ii raspundeam urat, si ei nu ii venise sa creada ca eu sunt asa fitoasa. Dar pe langa faptul ca am un talent sa prostesc oamenii pe fata si sa ii indepartez cu orgoliul meu, uneori sunt foarte timida, asa ca e o combinatie ciudata. Acum imi dau seama ca mai mult a fost vina mea, ca puteam pur si simplu sa vin cu mama sa vorbim cu ea, dar am exagerat si am ranit-o. Nu cred ca ma va ierta vreodata, si ma simt asa rau cand ma priveste cu orgoliu si imi arunca fraze in fata. Ma sufoc, si asa imi era frica de ea, acum ma simt zici ca vina a fost numai a mea si ca am facut cea mai mare greseala. Dar nu a fost numai vina mea, caci ea nu se ocupa de mine si se purta ca o adolescenta cu mine, adica cu fite, si eu de unde pana unde sa inteleg? Nici nu imi explica cum sa fac unele exercitii (de canto) si ma punea sa fac niste miscari de la incalzire (fizica) si credeam ca isi bate joc de mine. Dar am inteles complet gresit. Acum ca stiu ca am ranit-o cum o fac sa ma ierte? Plsss

6 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

In situatia de fata cred ca cel mai bine ar fi sa te duci si sa iti ceri scuze. Ii poti spune ca i-ai interpretat gesturile gresit, ca esti constienta de eroarea ta si ca iti dai seama ca ai ranit-o, insa problema este ti-ai dat seama de chestia asta prea tarziu si las-o asa. Nu ii spune ca ti s-a parut ca se comporta ciudat cu tine, nu ii spune nimic altceva. Eventual ii poti spune ca daca ai avea o a doua sansa, ai gestiona lucrurile total diferit si ca speri sa ramaneti in relatii bune in continuare, deoarece o respecti foarte mult.

| LolaMona explică (pentru OoBunnyoO):

O sa fue greu, dar o sa incerc, o sa trec peste teama si poate ma va ierta

| OoBunnyoO a răspuns (pentru LolaMona):

Nu are de ce sa iti fie frica. Nu ai cum sa mai inrautatesti situatia si in niciun caz nu o vei face cerundu-ti iertare.

Mult succes!

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

O sa te ierte in curând. Trebuie sa ai rabdare. Daca ai ceva sa-i reprosezi, trebuie sa-i spui când e calma. Ar trebui sa fii si tu mai sociabila cu ea, adica sa intelegi ca are si ea problemele ei.

| CătălinKeenshi a răspuns:

Bună!
Păi, ai putea să vorbeşti cu mama ta, poate te va ajuta şi te va încuraja.
Îţi poţi cere scuze spunându-i că eşti conştientă că ai greşit şi îi poţi duce o floare. (gestul contează)
Nu trebuie să îţi fie frică, din ce ai spus mai sus înţeleg că o respecţi şi de asta trebuie să ai încredere, în sensul că ea poate a observat asta.
Deci, eu te sfătuiesc să îţi aşezi lucrurile în cap şi să te duci la ea cu încredere şi să-ţi ceri scuze, recunoscând că ai greşit.
Baftă, orice alegere ai face.