Tu il poti pierde chiar daca nu esti cu el si nu ai nici un drept sa ii reprosezi cuvinte in fata daca nu esti prietena lui, daca as fi eu in locul lui ti-as spune adio din start crezi ca as fi asa prost ca ala sa te suport cu scandalul? Nici gand dar vad ca si el are ceva de nu vrea sa te lase daca rezista cand il certi poate il placi sau face misto.
* Iceman* dar nu sunt singura care ii reproseaza cuvinte in fata pentru ca si el face acelasi lucru si nici nu fac scandal din asta gen sa tip sau ceva, pur si simplu ii spun ca ma enerveaza, doar ca toate astea se intampla din ce in ce mai des...inca un lucru, daca nu m-ar suporta mi-ar spune in fata pentru ca e genu care spune lucrurilor pe nume ( ca tine din cate vad )
Chestia e ca noi ne cam jucam de-a soarecele si pisica pentru ca de exemplu ieri ne-am certat pe mess, am iesit si dupa 10 minute mi-a dat sms si m-a intrebat ce mai fac, daca sunt suparata pe el si ca isi cere scuze.adica el e cel care ma cauta mereu, eu nici nu prea il sun ca oricum ma suna el zilnic chiar daca suntem in vacanta sau nu si vorbim vreo 2 ore.deci tu ce mai intelegi ca eu nu mare lucru.
apropo el e cel care ma tachineaza mereu. Daca ar face misto de mine atunci de ce nu il deranjeaza ca profii si colegii spun ca suntem impreuna sau de ce ma suna in fiecare dimineata de vreo 2 ani?(app suntem colegi de banca de vreo 4 ani si cred ca mi-as da seama daca face misto de mine).
Scuze ca am scris atata