Nu esti nebuna, cum ai spus tu, esti un om ca oricare din noi. stiu ca uneori durerea fizica te face sa mai uiti de tristeti, dar cum a spus si petre059, ai putea incerca sa mergi la un psiholog fiindca nu e chiar bine sa te tai, daca cumva iti atingi vreun vas de sange mai important si patesti altele, intelegi tu oricum. ai grija de tine :*
Pe mine nu mai plictisit, sincer te inteleg, dar trebuie sa intelegi si tu si nu o spun cu rautate sau la caterinca, tu ai o problema care o rezolvi mergand la un psiholog.Acest lucru nu este o rusine, merg persoane mature cu functii la psiholog.Un psiholog te intelege cel mai bine si iti va da niste sfaturi care te vor ajuta.Ia-ti inima in dinti si du-te, nu ai ce pierde.
Mersi de raspuns.Am fost la psiholog si am vorbit cu unul pe internet.N-a fost cine stie ce.Si eu nu sunt genu care vorbeste despre problemele mele asa fata in fata. Oricum sunt asa de foarte multi ani.Stai chill ca m-am obisnuit.Nici nu stiu de ce am pus intrebarea de mai sus ca doar eram sigura ca n-o s-o bage prea multa lume in seama...ca dovada au raspuns doar doua persoane.In fine...chiar nu-mi pasa!)Mersi inca o data.Aseara eram poate intr-o pasa mai proasta, las-o balta.:*
Buna nu esti nebuna... si nici emo.dar iti spun ca nu e bine ce faci pentru ca cicatricile iti vor ramane si daca vreodta vrei vrea sa renunti iti va parea rau in fine. Si incearca sa te duci la un psiholog si acolo nu te duci numai daca ai ceva la cap...du-te si vorbeste cu el si vezi ce sfaturi iti da. noi aici iti putem zice orice si nu trebuie sa te simti jignita sau sa te superi pe noi :*
Stiu...nu mi-e rusine sa merg la spiholog doar ca mi se pare inutil.Cat despre cicatrici e oricum prea tarziu.Si daca asta este singurul lucru care ma scoate putin din rahatul asta de viata, de ce sa nu-l fac? Pana la urma cum ii pasa de ce am eu pe corp? Nu e ca si cum as provoca mila sau sila sau orice alt sentiment.E pur si simplu corpul meu. Oricum, mersi de raspuns!:*