| Niculyna a întrebat:

Hey!:*
Am o problema...
M-am certat cu mama si sa va spun si motivul: Am fost la o verisoara si cand am venit ia a inceput sa ma intrebe diverse:ce-ai facut, cine era acasa, si altele, i-am pus si eu o intrebare lui tata si a zis ca da ce ma intreseaza... Stiti si dupa mama m-a intrebat ceva si nu am mai vrut sa ii raspund pentru ca nici tata nu mia raspuns, iar mama a zis ca sunt nesimtita, Si este suparata pe mine! Cum imi cer scuze?

Răspuns Câştigător
| SupraDozaDeVise a răspuns:

Si fara raspunsul nostru v-ati fi impacat, deoarece cum am mai zis, mamele nu pot sta suparate pe copiii lor big grin! Dar, o problema. unde-i funditawhistling?laughing

4 răspunsuri:
| SupraDozaDeVise a răspuns:

Nu-ti fa grijhappy O sa va impacati, chiar daca nu-i ceri iertare..Desi poti sa mergi la ea si sa-i spui ca-ti pare rau si n-o sa se mai repete! Mamele nu pot sta suparate pe copiii lor happy! Succes "nesimtito":*!big grin

| Niculyna explică (pentru SupraDozaDeVise):

Va multumesc feteleor! Sunt foarte bucuroasa ca mam impacat cu eabig grin! Va multumesc mult, sunteti niste dragute! Va pupacesc!:*

| SupraDozaDeVise a răspuns (pentru Niculyna):

Si fara raspunsul nostru v-ati fi impacat, deoarece cum am mai zis, mamele nu pot sta suparate pe copiii lor big grin! Dar, o problema. unde-i funditawhistling?laughing

| Brâncuşi a răspuns:

Va-ti certat dintr-un nimic, m-am asteptat la mai mult, las-o o perioada si o sa ii treaca nu fi panicata...o sa vezi, succes.

| weeily a răspuns:

Du-te la ea si spune-i motivul de ce nu i-ai raspuns, si cere-ti iertare printr-o singura propozitie: Imi cer scuze mami, promit ca nu se va mai intampla " stai linistita e mama ta si te va ierta :* succes big hug