| Tzuc a întrebat:

Hey.am si eu nevoie de cateva sugestii.deci am o colega cu care ma inteleg ff bine.doar ca este fff timida adica sta tota ziua in banca si nu iese deloc din clasa(doar cand trebuie sa ude buretele imi iese) si cand mai ies pe afara o chem si pe ea dar tot mereu zice ca are de invatat, iar cand trebuie sa citeasca un proiect in fata clasei se inroseste ca racul. odata i-am facut cunostinta cu o fata si nu stia ce sa zica si sa inrosit toata. si toti colegii fac misto de ea.si mie mila de ea.cum as putea sa o integrez in grupul nostru.sa nu mai fie asa de timida? funditahappy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dacă toți colegi fac mișto de ea cum crezi ca are ea curaj sa se integreze în vreun grup? Apropie tu de ea și încet încet integreaz-o în grupu tău.
Bafta

2 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Pai integreaz-o in grup si aratati-i ca nu va bateti joc de ea ca o intelegeti si cu timpul se va adapta si ea.Nu o puteti transforma chiar asa peste noapte! Bafta!

| FaraNume_7993 a răspuns:

Deci, si eu am o colega la fel ca a talaughing
Noi am integrato in grup.mereu cand statea in banca si citea sau invata ii luam cartea si nu o mai lasam sa citeascalaughing
Sau cand noi toti stateam intr-un grup si ea era singura in banca si citea.,,, am chemat-o si pe ea sa stea cu noi si a venit!
Chemati-o si pe ea cand stati intr-un grupwinking, vorbiti cu ea, si sa vezi ca dupa aia va sta cu voi in grup!
Baftahappy