| Alexandra1223 a întrebat:

Hey! Am și eu o întrebare. Cunoaște cineva o față pe nume Maria Matyas care face meditații online la istorie? E de încredere?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu cunoastem!
matyas este un nickname, nu un nume de familie romanesc, deci nu o chema asa in realitate.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Hai c-am gasit, te costa numai vreo 5000 euro:

https://mariamatyas.ro/termeni-si-conditii/

| Simpatic a răspuns:

Sa nu-mi zici ca este ca in cazul celui care spune urmatoarele:

am cunoscut-o de pe internet
vindea un set complet de farduri
si am sunat si am agatat-o imediat
si atunci sa vezi am invitat-o seara-n ateneu
ea a inteles de fel ca ar fi vreun hotel si atunci m-am desteptat pe loc
dar nu conteaza...

caci e frumoasa foc!

| gabicoo a răspuns (pentru Simpatic):

E frumoasă foc/Și îmi poartă noroc!winking

| Simpatic a răspuns (pentru gabicoo):

Da, ce piesa minunata happy

| LordCristobal a răspuns:

Sincer pe Google imi arata ca e vorba de o persoana care locuieste in Brazilia.Nu stiu sa iti zic daca e teapa sau nu dar ar fi mai bine sa vorbesti cu ea twlelefonic sa vezi daca iti inspira incredere.
Eu te-as sfatui sa faci pregatire la istorile la nivel fizic la un meditator din orasul tau, asa online ii dai datele cardului tau si poate te fura...
Asa daca te duci la un profesor din orasul tau ii dai banii in mana si esti mai sigur ca nu iti iei teapa.

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Daca vrei sa inveti istoria acestui neam, nu-ti trebuiesc mijloace senzationale ci doar sete de cunoastere. Tinerii habar nu au istorie si se lasa pacaliti de tot felul de asa zisi atotstiutori, care nu numai ca raspandesc informatii false ci si denatureaza istoria. Nu iti spun vorbe sforaitoare despre istorie pentru ca nu e cazul - dar e mare rusine sa nu cunosti cate ceva despre intamplarile care au adus acest neam chinuit in situatia de fata.
Invata din carti si nu de pe internet si mai ales nu invata papagaliceste. Nu vei stoca informatii de nicio culoare.