Exista o vorba mare spusa de un tip intelept "Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara voia ta"
Asa ca lasa-i pe toti in pace pentru moment si cauta sa te regasesti pe tine pentru ca daca tu nu esti in armonie cu tine nimic nu va merge.
Fa lucruri care iti plac si evita lucrurile triste si nu mai te uita mereu dupa laturile negative.Invata sa fi realista.Nici sa crezi ca lumea e roz dar nici ca e neagra.
Alterneaza culorile si ai grija la depresii. Daca se prelungeste starea de depresie vorbeste cu psihologul scolii
Persoanele la care ţii te dezamăgesc pentru că îţi pui uneori prea multe speranţe în ele. Le oferi un loc special în viaţa ta, dar ai nişte aşteptări mari. De aici apare dezamăgirea. Ţine minte că toţi suntem oameni şi toţi greşim. Încearcă să îi ierţi şi să îi păstrezi ca prieteni pe cei care merită.
Iubirea e cel mai frumos sentiment. Da, răneşte la un moment dat... Dar de multe ori acele clipe minunate petrecute împreună echivalează momentele rele. De asta e cel mai frumos sentiment. Şi pentru că te face să pluteşti, să te simţi în al 9-lea cer, să te simţi foarte bine.
Sincer... nu cred că există om care să nu fi suferit niciodată din iubire. Doar cei care nu au iubit. Doar că un om care a iubit este mult mai câştigat decât unul care nu a făcut-o.
Treci printr-o perioadă dificilă. Stai liniştită, va trece. Rezistă! În felul acesta îţi vei face un caracter puternic. Oameni care te iubesc sunt şi sunt chiar lângă tine... dar probabil eşti prea tristă ca să îi vezi. Va trece, sunt convinsă. Va veni soarele şi pe strada ta.
Îmi permit să îţi dedic o piesă. Sper să te ajute:
http://www.youtube.com/watch?v=LKsTdP7Bb9A
Trimite-mi un mesaj dacă vrei să vb sau crezi că te pot ajuta cu ceva. O seară faină!
Pai daca nu ai tine la ele nu ti-ar pasa. Pe moment ai fi un pic iritat dar ti-ar trece. daca tii la cinev orice rautate e logic te face sa suferi pentru ca tu pui suflet iar respectiva persoana te dezamageste
Sti care'i adevarata problema? E ca mereu vezi (tu sau ceilalti) paritle nasoale din lucruri.
De ce ti se intampla toate astea? ...Pentru ca ti se intampla si ti se va intampla mereu atata timp cat traiesti. Si nu numai tie, ci tuturor. Asa e viata!
"Am si eu o intrebare: De ce prsoanele la care tii te dezamagesc si pentru ele suferi cel mai mult?"
Ti'ai dat raspunsul singura (doar ca tu nu-l vezi).
Fix pentru asta. Ei stiu ca tu tii mult la ei si de asta o fac (pentru ca stiu ca o sa'i ierti si o sa iasa basma curata). Si suferi cel mai mult pentru ele, deoarece tii la ele
P. S: Cateodata, raspunsurile se afla in intrebarile pe care le punem. Doar ca trebuie sa privim mai atent si sa ne deschidem mai mult mintea!
Succes!
O consultatie la psiholig nu stica, nu ai o problema mare, dar totusi du-te ca sa poti sa-ti recapeti increderea in tine.
Observ ca ai suferit si inca suferi, asa e viata facuta, dar trebuie sa treci peste momentele astea, cineva tot te va iubi.
Intrebarile tale seaman foarte mult cu ale mele.Si eu am fost dezamagita in dragoste. Mi-ar placea sa vb despre asta, daca vrei.lasa-mi un msg pe privat.
Eu... de cand eram mica. aveam niste. fixatii.eu asa credeam. ca daca o persoana iubeste intens. si are doar sentimente pure, nevinovate, atunci iubirea sa nu este in zadar... Mi-a zdrobit inima baiatul care mi-a demonstrat ca nu e asa.
Nu exista raspunsuri, asta e lumea in care traim. astia sunt oamenii.asta e viata.cam nedreapta.
Toata lumea a suferit ca tine, o data sau de mai multe ori.viata de fapt e o suferinta, cu toate ca este cadou de la DUMNEZEU.Toate sunt trecatoare. o sa dispara usor, usor aceasta suferinta.iti garantez.nu dispera.lupta si fii tare gindeste ca nu viata te invinge pe tine, ci... tu pe ea.ai grija de tine, si...fii mai dura in dragoste.