| Lollittta a întrebat:

Hey, am si eu o vecina care sta la etajul patru si am inteles ca e ceva studenta la teologie. Aproape tot timpul da muzica de preoti. Am ajuns si sa visez asta... O aude si prietena mea de la etajul 3, eu fiind la 2. Odata s-a auzit si un tipat de femeie... Ce e cu ea? E posedata? Ce are? Se imbraca numai cu fuste luuungi si bluze largi... Chestia e ca eu, poate nu ma credeti, dar am "darul" de a vedea spiritele si demonii. Le vad o neclare pentru mai mult de o secunda sau clare pentru o secunda. Am patit multe tampenii din astea, si nu le credeam...acum insa...in fine, deci, ce e cu studenta aia? Ce are? Nu e sanatoasta? Asept raspuns serios. Dau funda si vot cui merita. Thx :*

Răspuns Câştigător
| ASIGURATORUL a răspuns:

Daca muzica este ascultata in afara orelor in care se pastreaza de regula linistea in bloc, poti doar sa o atentionezi eventual sa dea muzica mai incet, sau sa isi procure niste casti si sa isi puna pe urechi, astfel poate asculta oricat de tare vrea muzica. Daca muzica este ascultata dupa orele 22-23 va trebui cu siguranta sa mearga unul dintre parintii vostri la ea sa ii bata la usa. Sper sa reusiti sa o mai calmati. Succes!

0 răspunsuri: