anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! am vazut la cineva o poveste faina... ceva de genu :

Aceasta este o poveste de dragoste.Despre o fata.si un baiat.Care erau cei mai buni prieteni.
Intr'o zi ei vorbeau pe internet.
[fata] Pot sa t intreb ceva?
[baiatul] Da
[fata] Ma placi?
[baiatul] Da esti prietena mea cea mai buna
[fata] Ma iubesti?
[baiatul]nu stiu
[fata] Bine. Trebuie sa plec. Vorbim mai incolo
Inainte ca el sa mai spuna ceva, fata a iejit.
A doua zi la scoala baiatul era la locul lor d intalnire. Dar ea nu a aparut. El a intrebat d ea, dar nimeni nu a jtiut sa'i raspunda. Dupa scoala, s-a dus la ea acasaa. A batut la usa. Ea a deschis
[el] Dc nu ai venit la scoala?
[ea] Sunt bolnava.
[el] Ce s-a intamplat? Tu intotdeauna imi spui cand lipsesti
[ea] Dc ti'as spune cand lipsesc, daca tu nu poti sa'mi spui daca ma iubejti?
Fata a trantit usa. A doua zi a venit la scoala. El a vazut'o si cand a vrut sa s duca sa'i spuna c simte. a vazut'o koo altul. In final a venit la ea
[el] Credeam ca ma iubesti.
[ea] C rost are sa iubesti p cineva care nu t iubeste?
[el] Ai dreptate, nu t iubesc.
Baiatul pleca si fata nu il mai vazu o saptamana. Ea s-a dus la el acasaa si a batut la usa. O femeie deschide usa.
[ea] El este acasaa?
[femeia] Nu mai locuieste aici.
Fata fugi acasaa si intra p internet. era offline. Ii lasa un mesaj: "Dc nu mi'ai spus ca ai plecat eram cei mai buni prieteni, n spuneam totul."
A doua zi s intalneste koo prietenii ei.
[prietenii] Ai auzit c s-a intamplat?
[ea] Ce?
[prietenii] El. A plecat koo familia in vacanta si avionul s-a prabusit. A murit.
Fata a cazut la pamant si a inceput sa planga. Cand a ajuns acasaa, primise un mesaj, era d la el: "Intotdeauna te'am iubit, t iubesc si t voi iubi mereu. Esti inima mea, si dragostea ta imi curge prim vene. Insemni totul pentru mine si nu o sa las nimic niciodata sa t raneasca. Te iubesc". Ea i'a raspuns: "Si eu t iubesc!"
O persoana care o iubesti cu adevarat vine o data in viata. asa ca spune'i inainte sa fie Prea tarziu.
Sfarsit

mai stiti si altele? cat mai multe [fundita cine. merita] :*:*:*:X:X:X
P.S.nu vreau link`uri de pe youtube sau videoclipuri... sau melodii!

Răspuns Câştigător
0 răspunsuri: