| AsyMe a întrebat:

Hey! Are cineva niste idei de povesti/ compuneri? Inspiratia asta vine cam greu uneori... funda+vot

Răspuns Câştigător
| EliiSupraDozaDeVise a răspuns:

Pai iti dau eu niste idei. Ai putea face o poveste originala cu titlul "Visul maret al unui copil neinsemnat" si poti scrie tot ceea ce simti tu, despre visele tale, sa fii originala si sa nu-ti fie frica sa-ti exprimi sentimentele, ai putea face compuneri despre anotimpuri dar nu descrieri plictisitoare ca la gradinita ci sa le faci mai interesante cuma ar fi sa mergi pe strada inzapezita si sa descrii priveslistea iar in fata ta sa apara o femeie imbracata in alb care sa fie iarna si tu sa porti o conversatie cu ea si multe altele iar apoi sa te trezesti pe treptele casei tale si sa-ti dai seama ca toata intamplarea a fost doar un vis de iarna, asa si cu celelalte sau ai putea scrie o poveste cu vampiri, de obicei astea atrag atentiea, una in care o fata este vampir si trebuie sa ascunda asta de toti pentru ai feri de toate pericolele. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| AsyMe explică (pentru EliiSupraDozaDeVise):

Urasc vampirii pentru simplul fapt ca toata lumea vorbeste si scrie despre asta! ch!

3 răspunsuri:
| Ela234 a răspuns:

Despre primavara, animalul tau preferat, ceva legat de natura, mama, visul tau un copil sarman...

| EliiSupraDozaDeVise a răspuns:

Ok eu doar ti-am dat idei, nu trebuie sa scrii despre ei daca nu-ti placehappy