| PhantomaEsteFericita a întrebat:

Hey!
As vrea sa imi explicati si mie cum si-a prins parul Cheryl Cole aici:
http://static.guim.co.uk/......h-001.jpg.
Imi place mult si vreau sa incerc si eu:D:).

Si as mai vrea niste idei cum sa-mi prin parul la scoala. M-am saturat de unica mea metoda de prins parul: coada de cal:|.
Precizez ca am parul pana la mijlocul spatelui si este foarte drept:) (fara sa il dau cu placa).
Si desigur, dau funda:P.

Răspuns Câştigător
| Rianana a răspuns:

Nu-i sta naspa. parul tau pridel cu o agrafa mai mare in spate dar numi un pic si restul lasa-l desfacut o sti stea super cred eu daca iti vine in ochi pune niste agrafe

2 răspunsuri:
| Maidanezul a răspuns:

Vezi ca nu este parul ei aia este facatura ca am vazut un film din culise si avea parul nici pina la umar. Lasa parul in pace ca o sa pierzi agrafele si rid colegele de tine incearca sa fi originala nu te lua dupa toate vedetele.Mai era una plina de tatuaje ca daniela crudu si plingea ca nu stia cum sa scape de ele

| PhantomaEsteFericita explică:

@Maindanezul multumesc pentru sfat dar mie chiar imi place coafura aceea. O fi facatura dar cred ca poti sa-l prinzi in modul acela.
Si nu ma iau dupa toate vedetele, am unica mea coafuralaughing : coada de calrolling on the floor.
Dar pur si simplu imi place felul cum e prins parul si vreau sa incerc.straight face