| xewgdnfn a întrebat:

Hey! Aseara am visat un caine alb si unu' negru (cel alb este bun, cel negru este rau. chestia este ca amandoi sunt la blocu' meu) si nu sh cum au venit doua vecine ca vroiau sa intre in bloc, si cainele alb (pe care il cheama albus) era in scara cu cel negru stateau linistiti unu in fata altuia, si dp aia cel alb, a sarit sa. l muste pe cel negru si si asa s.au luat la bataie si au iesit din scara si, in strada era o masina dinaia care aduce marfa la magazin, si cei doi caini au trecut pe langa masina, si azi dim cand m.am trezit am cautat la dictionar de vise ce inseamna cand visez o masina si acolo scria:"Posibile lipsuri materiale, neplaceri la locul de munca, dorinta de a face altceva decat ceea ce faci, nemultumire legata de profesie, paguba, dorinta de eliberare, prea multe responsabilitati, dorinta de a lua decizii in ceea ce te priveste, singur, fara implicatii exterioare, nevoia de a te adapta oricarei situatii, fie ea si mai dificila." Faza e ca am rugat. o pe prietena mea cea mai buna sa imi faca cunostinta cu o tipa pe nume Alina (nu mai scriu de ce ca nu prea mai am timp ca trebuie sa plec la scoala) Si ceea ce vreau eu de fapt sa va intreb pe voi este :" Cam exact cat timp se adevereste chestia asta cu visul? Pt ca stiu ca atunci cand visezi caine e dusman, iar eu vreau mai repede sa fac cunostinta cu tipa aia "Funda :*

2 răspunsuri:
| moriordie a răspuns:

De obicei cand visezi ceva, subconstientul tau Iti transmite sub forma de vis ceva ce se intampla deja sau s-a intamplat. DE exemplu cand am visat cu apa murdara a doua zi m-am imbolnavit, subconstientul mi-a comunicat ca virusul care declanseaza boala mea este deja in organism. Daca stiam de dinainte ce inseamna acest vis poate ca luam de dimineata ceva medicamente pentru boala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am visat tot asa doi caini unul alb si unul negru.cum spuneam cel alb era bun il chema valdo iar cel negru nu prea se tinea dupa mine si il chema smoala. cea ce nu inteleg este ca eu counosc acesti caini