| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti voi cum ati reactiona daca prietena voastra a postat pe facebook o poza in care are o privire patrunzatoare si mana in par si are urmatoarel comentarii la poza: un baiat i-a scris: pe cine ai vrut sa impresionezi cu privirea asta? ea raspunde: esti curios?, alt baiat ii scrie: aproape periculoasa si..., iar ea raspunde : hmm...
Deci, ce spuneti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic iesit din comun nu vad in asta.

1 răspuns:
| mOsin a răspuns:

Am trecut si eu prin asemenea momente cu prietena mea.
Trebuie sa recunoastem ca niciodata nu putem ghici ce gandeste o fata/femeie exact, chiar si cu multi ani de experienta in a interactiona cu ele pana la cele mai intime...sa spunem clipe happy.
Ce pot sa iti spun este ca nu e bine sa fi gelos...Adica,intr-un fel este bine fiindca e o dovada ca ti la ea iar "vulturii" de pe margine abia asteapta ca tu sa faci un pas gresit si sa profite.
Deci sfatul meu ar fi sa vorbesti direct cu ea, fiti deschisi unul cu celalalt, conversatia este cea mai buna unealta a ta in a intretine o relatie.Nu iti arata gelozia prea tare,va exprima nesiguranta iar stiu foarte bine ca fetele urasc baietii nesiguri(am patit-o de cateva ori).Fi subtil cu modul in care vorbesti cu ea, nu te lua direct de ea, vorbiti despre alte lucruri si fa cumva ca acea conversatie sa ajunga la poza respectiva si implicit la acei baieti care o apreciaza atat de mult...
Sincer, nu stiu ce sa spun, voi trebuie sa rezolvati asta.Si te rog,nu prin mesaje frate,intalniti-va,vorbiti face-to-face,spune-i ce te deranjeaza,observa-i reactiile, limbajul trupului si iti vei da seama cat de sincera este...
Poate este ceva, poate doar asa este ea, dupa cum ti-am mai spus, discutati...Crede-ma ca gelozia si facebook-ul pot destrama relatii frumoase si este chiar trist ca se intampla asa ceva...
Sa ai o noapte cat mai placuta si sper ca raspunsul meu sa iti fi fost de foloswinking