Doar tocilarii folosesc diacritice?
Nu zice nimeni să foloseşti diacritice, eu le folosesc pentru a se înţelege exact ce vreau să spun.
Dar nici nu trebuie să poceşti limba româna, aşa cum faci tu. Nu pot să cred despre tine, decât că în orele de limba română, tu făceai bot prin toalete.
Vai de capu' tau maa`, habar n.ai tu ce am facut eu, pentru ca esti doar prost/a si iti dai doar cu parerea despre viata mea, daa? adica daca aici unde am posibilitatea vorbesc asa cum pot scrie mai repede asta nu inseamna ca la ore stau la baie daaa? o carte nu se judeca decat daca o citesti intai! asa ca decat sa iti dai doar cu parerea mai bine m.ai intreba ce medii am la romana in cel mai bun liceu din oras daa? apoii poti spune orice, pentru ca daca am scris asa, a fost pentru ca am fost grabita si nu aveam suficient timp sa imi pregatesc un scris perfect, si inca o tin pe a mea cu tocilarii, pentru ca in zilele acestea singuri am creat prescurtarile acestea si trebuie sa stie cine le foloseste ce inseamna asa ca data viitoare nu iti mai da asa cu parerea!
Cine ţi-a zis ţie că în limba română există 'q' în loc de 'cu','sh' în loc de 'şi'?
anonim_4396 întreabă: