| justme_2041 a întrebat:

Hey buna.
voi de abia asteptati sa vina iarna, sau nu? care este anotimpul vostru preferat? eu vara si iarna.:X:X:X:X
mai este 1 luna ssi vina craciunul...(luna asta nu o mai puntongue)
ce va doriti de craciun? eu nu-mi doresc nimic, doar sa fiu alaturi de toata familia:X:X:X:X... dau funidta. pup

Răspuns Câştigător
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Fiecare anotimp are ceva special si diferit...
Si mie imi place foarte mult iarna...parca mai mult decat vara deoarece sunt si sarbatoriile, cadourile si zapada.
De Craciun mi-as dori o geanta, haine sau accesorii.

10 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Poi...Si eu abia astept sa vina iarna
Vara e anotimpul meu preferat
Si ce mi'as dori de craciun thinking
un laptop, un tel, o cusca noua pentru hamster,... foarte multe

| positivity a răspuns:

Buna.

Da, de abia astept sa vina iarna. Anotimpul meu preferat e Vara.
eu imi doresc o pisica ragdoll sau un porcusor de guineea.

Pa, pa.

| Diana_6039 a răspuns:

Buna si eu ador tot vara si iarna. Iar de craciun imi doresc doar o pereche de blugii si ghete ultr-mega-super si sa diu alaturi de cei dragi! Funda:X?

| Ale_8242 a răspuns:

De fapt, mai sunt 2 luni, chiar si fara asta. Ca e la sfarsitul lui decembrie Craciunulwinking Eu imi doresc sa iau permisul, atat laughing

| Elena1234456 a răspuns:

Imi doresc iubirea celor dragi de craciunhee hee. Oricum iarna este anotimpul meu preferat, sper ca Mosu sa nu ma uite.

| LarisaAndreea a răspuns:

Da, si eu de abia astept sa vina:X

Eu prefer primvara si iarna...si vara imi place dar este fff caald, totusi imi place ca merg la mare iar toamna...No comment, foarte muult noroi si muulta ploaie, in schimb ador ca se coc multe fructe preferate de mine. Banuiesc ca te intrebi dc primvara. ei, bine, pentru ca ador acel miros de copaci infloriti si iarba proaspata, si astept mereu cu,, sufletul la gura'' sa vina Pastele day dreaming
Sa-ti spun si dc ador iarna (daca tot ti-am spus de primvara) ei bine... sunt sarbatorile:X si e muulta muulta zapada si ma pot da cu sania si sa ma joc in zapada:X si sa nu uit de revelion pe care il astept mereuu

Ce-mi doresc de Craciun?
Nu m-am gandit inca, dar probabil ar fi multe chestii big grin

| Sophie_6140 a răspuns:

Si mie imi plac si vara si iarna. Vara e frumos pentru ca e cald si ai mai mult timp liber sa faci ce-ti place, insa iarna e foarte speciala datorita Craciunului:X Poti iesi cu prietenii la un vin fiert su scortisoara:X Ah... day dreaming

| doar.pt.voi. a răspuns:

Si mia imi place iarna chiar daca e frig, zapada... Cel mai mult imi place varalove struck Eu imi doresc bani de Craciunlaughing ca sa-mi cumpar ce vreau euhappy
Bafta si sarbatori fericite de pe acum>big grin

| gabrielle_9938 a răspuns:

Hmmm mie imi place varahappy
si de Craciun as vrea sa merg in Portugaliabig grinhappy

| Libelle a răspuns:

Liniste, pace, bucurie, ...atat imi doresc.
sa nu mai fie cearta, scandaluri, sa ii vad pe cei la care tin fericiti si sanatosi.

Întrebări similare