| miauu a întrebat:

Hey
care se pricepe la silogisme(logica)? si vrea sa ma ajute si pe me?winking

7 răspunsuri:
| MisterKat a răspuns:

Salut! Esti in clasa a 9-a, nu? Crede-ma, materia aia numita:"logica si argumentare" este de-a dreptul oribila, nu am inteles nimic din ea si nici ceilalti colegi. Nu stiu de cine este facuta programa la logica, dar oamenii aia cred ca sunt dementi. E mai grea decat matematica! laughing
Imi pare rau ca nu te pot ajuta...
Stiu ca la silogisme erau anumite formule logice (ma rog. logice pentru ei.). Daca nu ai inteles lectia aia, intreab-o pe profesorul tau de logica si roga-l sa iti mai explice.
Succes!
O zi buna!

O zi buna!

| miauu explică:

Merci oricum:*

da si sunt a9a:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi s-au parut usoare silogismele!
trebuie intelese! nu tocite!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A da... daca tocesti logica te-ai lins pe bot cu ea. ((:
Si desi este mai grea ca matematica eu o inteles. o. o
Si la mate sunt paf.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nu ai inteles la silogism?

| baime a răspuns:

Hey Robert001, normal ca era gresit acel silogism pentru ca mereu este predicatul primul si nu subiectul.

| Robert001 a răspuns:

Vreau si eu un raspuns la o intrebare unde nu am priceput de ce mi-a dat 6 profesoara de logica.pot sa-i fac orice chestie logica din carte perfect, mi-a iesit iq de 126/126 si 132/140 si greseala pe care a gasit-o profesoara este urmatoarea:
eu scrisesem intai premisa minora SaM si apoi premisa majora MaP.silogismul era perfect valid, am explicat perfect toate legile, dar mi-a taiat tot silogismul din cauza faptului ca nu am scris prima data premisa majora MaP si apoi premisa minora SaM(am fost de 2 ori cu lucrarea la ea sa-i explic ca am dreptate, dar degeaba).
In concluzie are vreo logica faptul ca mi-a taiat silogismul?