Eu de obicei mananc pizza margherita cu șuncă, însă am văzut recent ca exista și pizza cu nutela wow.
Am auzit si eu ca e buna margherita, dar nu in toate restaurantele gasesti. Serios? Pizaa cu nutela? Oare ce gust are? Nu cred ca merge combinatia asta
Nu intru eu in restaurante, e ca si cum ai incerca sa duci diavolul la biserica
Imi place pizza cu ton si picanta
Nici mie nu imi place in restaurante, dar daca sunt invitata. Am sa incerc si eu cu ton, dar nu picanta?
La restaurante, capricciosa sau alt sortiment care are de toate (sunca-salam, ardei-in special rosu, ciuperci, masline, mozarella, sos de tomate, preferabil cu busuioc. acestea sunt ingredientele "obligatorii")
Cand fac acasa, mai adaug dupa chef, franjuri de ceapa sau ceapa verde, frunze proaspete de patrunjel, inlocuiesc mozarella cu alt tip de branza, se numeste Tilsitter, inlocuiesc dupa chef sunca(salamul) cu piept de pui fiert sau la grill.
Cu salam si ananas Glumesc.
Imi place calzone pentru ca nu sunt in stare s-o fac acasa.
Pizza cu nutella exista. Se pun si fructe pe ea (capsuni/ zmeura/ alune de obicei)
Sincer sa fiu evit pe cat posibil nutella asa ca nu as recomanda o astfel de pizza.
Da da am mancat nu ananas, nu orea e wow.
Pentru mine nu conteaza ce fel de pizza mananc, in principal sa fie pizza, pe toate le prefer.