| Ronni a întrebat:

Hey! Ce părere aveți despre "respectul" elevilor pentru profesorii severi sau de câte îți este frica? Eu una nu am respectat niciodata un profesor sever care ne punea doar sa muncim si care ne sancționa la fiecare mică greșeală. Dupa părerea mea un om isi câștiga respectul respectand pe alții (in cazul acesta elevii). Voi ce părere aveți?

3 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Respectul trebuie sa fie reciproc. Daca profesorul respecta elevul iar acesta nu il trateaza cu acelasi respect este sanctionat; daca un elev respecta profesorul iar acesta isi bate joc de munca elevului nu se intampla nimic. Cam nedreapta situatia...

| Bondarel99 a răspuns:

Sunt profesori care tin in frau generatiile astea de elevi rebeli si neascultatori si altii care se lasa calcati in picioare.Nu e numai vina elevilor, daca iti alegi cariera de profesor trebuie sa ai si vocatie pentru asa ceva...
Sa-ti dau un exemplu.Am o profesoara cam de 35 de ani(e o femeie simpla, nu prea iese in evidenta fizic) si vorbeste foarte calm, foarte corect si respectuos, ne intelege, nu ridica niciodata tonul si e liniste absoluta la fiecare ora.
O alta profesoara de vreo 40 de ani(foarte cocheta) tipa ca din gura de sarpe de o aude toata scoala, tot timpul e galagie si zarva si bineinteles ca in conditiile alea nici nu poate sa predea si tot nu reuseste sa-si potoleasca elevii. Femeia asta degaja multa energie negativa...
Eu nu prea stiu notiunea de profesor sever, am observat ca nici macar notele nu ii mai sperie pe elevi...mi se pare ca generatia asta se duce tot mai mult de rapa.

| Ronni explică (pentru Bondarel99):

Si eu fac parte din "generație asta": am 14 ani.