Daca vrei intrebarea aici, inseamna ca vrei o adunare cu toti membrii de la Religie. Ar fi...haios
Cam asa ceva. avand in vedere ca aproape numai cu voi vorbesc
Cei mai multi useri atei sunt minori, deci o sa vina insotiti de parinti.
La cum se prezinta odrasele ma indoiesc ca se poate discuta despre ceva interesant macar cu parintii.
Mda,nu e o idee chiar atat de buna din motiv ca majoritatea userilor sunt niste retarzi, mai ales la ce intrebari am vazut ca pun unii, si as avea un reflex foarte neplacut auzind vreo cativa smecherasi sa ma injure, mai ales ca dupa 5 secunde s-ar putea sa ramana fara brate
pai atunci, ce ar fi daca intalnirile astea s-ar organiza cu toti utilizatorii de la 14 ani in sus?
Eu nu cred. cred ca sunt multi oameni cu educatie buna, si nu cred ca ar fi acelasi lucru ca pe TPU. mie una mi-ar face placere sa vin la o astfel de adunare
Si mie de altfel, dar sunt sigur ca dezbaterile vor fi aprinse si se va ajunge probabil la violenta daca una din idei este distrusa.
Richard Dawkins spunea odata ca spera ca problemele dintre teisti si ateisti sa ramana la stadiul de dezbateri.
De ce ar trebui sa vorbim despre religie? ma gandeam la o adunare in care sa ne cunoastem nu neaparat sa dezbatem niste subiecte, pentru ca daca am face-o, cum ai zis si tu s-ar putea ajunge la violenta.
A da, eu am luat in calcul doar religia fiindca ai postat la aceasta categorie. In fine, cred ca ne-am holba toti la copiii de pe T/A.
Lol. pai, ma cam refeream doar la utilizatorii care care frecventeaza categoria religie ca mna... aproape doar pe voi va "cunosc"
Copiii aia de la T/A sunt niste ciudati. o_O
Eu zic ca se poate, daca nu se discuta despre religie, clar!;))
http://i.imgur.com/QWadnC1.jpg
E fake, nu?
NUUU. Nu este un fake!
http://news.softpedia.com/......ing-2.jpg/
S-au intalnit in 2008:
http://around.uoregon.edu/......conference
O_O asta e foarte foarte ciudat...
Nu este ciudat deloc. Vaticanul accepta anumite aspecte ale stiintei si daca am inteles bine, periodic organizeaza intruniri si seminarii cu oameni de stiinta!
Glumesti? Asta ar insemna bataie.
Vine crestinul cu crucea, vine ateul si incepe sa-l jigneasca, crestinul ii baga pe gat credinta, si asa o lupta pe cinste.
Nu-i tocmai usor de realizat si imi pare ridicol. Si oricum cum crezi ca o sa recunosti oamenii?
Nu stiu... poate daca fiecare ar purta un ecuson cu numele pe care il are pe tpu...incep sa o iau razna, dar nu e o idee asa rea.
Ok asta merge dar nu prea ai cum să-i aduni pe toţi
Da, dar nu e acelasi lucru
Eu cred ca nu as vrea sa-i cunosc pe cei care injura si jignesc la secunda, indiferent de credinta sau necredinta. Asta tine de educatia de acasa, sau mai bine zis de educatia lipsa.
Nu ma refer la tine.
Nu cred ca in fata ar avea curajul sa te injure sau sa-ti vorbeasca urat pentru ca nici macar nu te cunoaste. asa, virtual, mna...isi permit.
Da dar sti cum e cu gandurile care devin actiuni.
Totusi, daca s-ar organiza o asemenea adunare, ai veni?
anonim_4396 întreabă:
Licher200 întreabă: