| dedesh a întrebat:

Hey.cine imi zice si mie o reteta mai simplutza de prajiturabig grin sau de "ceva dulce si bun"big grinva roghappy. dau fundita pentru cea mai delicioasahappy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva bun? O budinca, ce zici?smugE usor de facut si buna...nu uita sa pui zahar! Eu am dat-o in bara o datalaughing

| Irina1705 a răspuns:

Http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-capsunica/
Asta-i super, eu am incercat-o
Site-ul ffff bun, mai vezi aici si alte recete.

| Contrast a răspuns:

1. Ia un pachet de pireu de castane, ciocolata cu lapte sau amaruie si optional frisca. Topesti ciocolata cu putina frisca sau unt, tai pireul cubulete sau il faci bilute, le tragi prin ciocolata topita, le dai la rece cateva minute, le servesti cu frisca sau... fara.

sau

2.Cateva capsuni/ zmeura, frecate cu putin zahar, cateva linguri de frisca batuta, se aseaza in straturi unul fructe, unul frisca, se garniseste cu topping de fructe, caramal, ciocolata sau bucatele de ciocolata alba.

sau

3. Un plic budinca (vanilie, ciocolata, caramel. zmeura, menta, capsuni... ce-o fi... ce ai!), 1/2 l lapte, 3 linguri zahar, fierbi budinca, adaugi la sfarsit un cubulet de unt. Iei un pachet de 200-250 gr biscuiti petit beurre si asezi un rand de biscuiti pe o farfurie/platou unul de budinca alternate.

sau

4. Topesti 150 gr ciocolata amaruie, adaugi 2 oua, 2 linguri de smantana, 50 gr unt, 1 praf vanilie, o lingurita praf copt, 1 lingurita zeama lamaie, faina cata cuprinde ca sa fie o compozitie curgatoare. Se toarna totul intr-o tava cu forme de biose sau de dimendiuni mai mici si se coace la foc mediu, se serveste langa un pahar cu lapte.happy

| lala178 a răspuns:

Mai bine faci niste clatite cu finetti, sau poate niste gogsele cu finetti:D asta daca vrei ca acel "ceva dulce si bun" sa fie pentru tine.
Daca vrei sa impresionezi pe cineva (gen prieten(i), parinti, rude) incearca ceva mai sofisticat:D
Ah... ce zici de Banana split?:> arata foarteee bine si e si gustoasa
Deci pentru 1 persoana:
1 banana nu foarte coapta, inghetata ta preferata(mai multe arome) si ciocolata sau alte fructe cu care sa o ornezi.
tai banana pe lungime, iar intre cele 2 parti pui 2-3 cupe de inghetata si ciocolata(rasa, topita) peste.
Uite cat de bine arata:D
http://www.sodahead.com/......on-892281/

Sper sa-ti fie de folos;))