Ok... e nasol. e adevarat
Nici mama nu ma intzelegea inainte.pentru ca cica eu nu faq aia. eu nu faq nimic bine ca na`.
Da pai orkum ai spus ca prietena ta e plecata.incearcva sa-ti faci alti noi prieteni, iesi, socializeaza.stiu ca pare ggreuu da. na! la inceput. oricum la ce oameni mai is si in Romania asta. cam greu sa socializezi.
In legatura cu mama ta.vine craciunul. fa`i un cadou de craciun. eventual de an nou daca nu ai bani pe moment, i`ai o felicitare si spune`i in ea tot ce simti si poate te va intelege mai bine.stiu si eu
Tatal tau. din pct. meu de vedere nu se poate numi tata[poti sa`mi dai stupid sau sa ma injuri daca vrei]. dar daca tatal meu m`ar lasa balta. pur si simplu nu ar mai existaorrrrrkum...mai exista si varianta a 2`a.kre e cam asa:poate nu te-a mai sunat si nu amai venit sa te viziteze. din cauza mamei tale, poate sa`u certat rau.stiu si eu. nu ai spus deci. poate nu trebuie sa-l dispretuiesti dar daca pur si simplu nu a mai vrut el sa te contacteze...
Din pacate exista multe astfel de cazuri.ca parintii sa nu`si inteleaga copii, poate pentru ca au multe probleme pe cap[asta ar putea fi cauza pentru care crezi ca mama ta nu te intelege.pentru ca nu are timp], sau pentru ca nu vor ca[virgula] copii lor sa creasca.sau asa sunt ei, au suferit in copilarie sau ceva de genu si acum isi varsa toti nervi pe voi] sau poate.
Imi pare tare rau pentru ce ai patit . dar cum spuneam si mai sus, sunt multi copii in cazul tau. poate cine stie daca tee`ai interesa. ti-ai putea face noi prietenii
Mult noroc in continuare:*:X