Singura indiferenta care ar putea sa ma doara, ar fi indiferenta celui pe care-l pretuiesc.In rest, indiferenta mi se pare cu totul benigna.
Doare ca naiba.Mai ales cand indiferenta vine din partea unei persoane la care tii. E trist si dureros
Insa ca toate lucrurile din lumea asta, e trecator
Pe cine sa doara? Sigur nu pe cel care e indiferent.Pe cei din jurul lui, cu siguranta ca ii afecteaza.
Cu siguranta doare enorm de mult dar te face sa revii cu picioarele pe pamant si sa privesti lucrurile in asa fel incat sa-ti dai seama ca indiferenta celuilalt nu conteaza mai deloc. Unii prin indiferenta lor, pierd foarte mult.paa
Dha, indiferenta doare. Doare indiferenta parintilor, prietenilor si persoanei iubite. Doare cred pentru fiecare sa stii ca o persoana la care tii nu te'asculta, este indiefrenta fata de tine si se comporta ca si cum nu v'ati cunoaste. Indiferenta zic eu, e arma ideala. Dar totusi. Sa ne gandim ca indiferenta unui "fost iubit/iubita" e utila. Te face sa realizezi ca el nu tine la fel de mult cat tii tu la el. Nu stiu. e parerea mea.
DA doare enorm...Mai ales daca vine din partea persoanelor dragi tie:X
bye bye
Doare intr-adevar si de multe ori, intr-o despartire in prop de 70% suferi cand constati indiferenta pe care "x-ul" o manifesta fata de tine.Insa sunt lucruri care dor mult, mult mai mult! Cu indiferenta, te obisnuiesti insa sunt necazuri care "lasa urme adanci" si pot sa iti schimbe personalitatea si conceptiile despre viata.