De când îşi poate programa cineva moartea? Eu aş dori să trăiesc exact atât cât voi trăi, cât despre a doua parte... dacă mi s-ar mai da şansa să trăiesc încă o dată, aş vrea doar să îmi păstrez conştiinţa şi bunătatea, în rest nu mi-ar păsa deloc de aspect...
Buna...
Nu prea m-am gandit cum as vrea sa mor, dar sper sa fie o moarte usoara.Pe la vreo 70 de ani...si da. as accepta.
Raul are dreptate eu nu o sa mor la ce varsta vreau eu traiesc cat o sa traies 2) da mi-ar placea dar sa imi aduc aminte de viata aialalta
Dumnezeu mi-a dat viata, El decide, nu eu! Eu sunt un simplu pamantean, ca tine, ca oricare altul.
As vrea sa am o moarte usoara, nu dureroasa, cam pe la peste 85 de ani.Toti si-ar dori asta nu? Daca mi s-ar mai da o sansa la viata as accepta.Totusi as vrea sa-mi mai pot vedea parintii si bunicii pe care i-am iubit si ii iubesc toata viata.
Mi-as dori sa mor(cand mi-o veni sorocul) intr-o camera plina ochi cu crini albi imperiali.Sa ma culc si sa nu ma mai scol!
Cum? Pai, sa zic : Hey, am cam terminat pe aici. See ya! - Si gata! Pe la cati ani? Nu stiu exact. Cand nu o sa mai am ce face pe aici. 3. Da. Cu singura conditie : sa imi pastrez aminitirile din viata trecuta. 4. Tot ce nu am facut pana atunci. d`oh. Draguta intrebare...intr-un mod infricosator. Puup:*
Buna! De batranete si linistita. Pe la vreo 200 de ani, daca se poate. Cu siguranta ca nu, m-as simti prea obosita.as prefera sa-mi odihnesc oasele...
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: