Buna
Normali/sanatosi/bolnavi/minori/adulti/maturi cei care dau raspunsuri de calitate, aici intra si minorii pentru ca, trebuie sa recunoastem, sunt destui minori care dau raspunsuri de calitate!
O zi buna
Oo, Doamne! Sa fim seriosi. Sigur nu au 2, 65m sau 7. Tu esti un user TPU, nu? Cam cum arati? Descrierile de genul sunt doar cuvinte si atat. Daca iti spun ca am 1.62, 48kg si sunt frumusica te ajuta cu ceva? Daca te uiti in jur, o sa vezi oameni peste tot. O buna parte din ei au cont pe TPU :p Se presupune ca si noi, astia de pe aici aratam tot cam la fel.
Pai noi percepem oamenii cu un caracter frumos ca fiind persoane frumoase, ca realitatea e altceva ce sa faci
'' 2 paini''? Numai la mancare ti-e gandul!
Este o pasiune ascunsa a mea,, mancarea buna facuta acasa.
De ''mamica''
Mancare mai buna decat la mama acasa n-am mancat in viata mea/
M-ai zapacit cu mancarea ta!
Peste foarte putin timp o sa ajungi la cratita pentru sotul tau,, sa te vad atunci ce-o sa zici.
Ajuta-ma Doamne, ai mila de mine, si nu imi da un barbat ca el. Eu stiu ca Tu ma iubesti si ca o sa imi dai ce trebuie.
Inca o data iti zic ca am gusturi la fete,, si nu te-as alege/
Eu in nici cel mai rau cosmar, nu te-as fi imaginat ca tu vei fi consoarta mea. Merit sa fiu fericita in viata!
Asta e replica mea 100%,, se pare ca selectezi replicile bune de la mine, nu e rau.
E un inceput bun! Eu am spus adevarul. De ce sa trag toata viata de un imbecil cand pot sa mai stau un pic si sa vina tipul potrivit. Nu ma arunc inainte!
Asteapta-ti consoarta,, e problema ta.
Unii? Adica tu iti inchipui ca exista si useri care arata normal? Ha! Ha! Ha!
Probabil ca ar arata foarte "timizi" pentru ca am inceput mai mult sa scriem ce simtim decat sa exprimam si sa spunem in cuvinte rostite.
DonEduardo întreabă: